A- A+
Alpha Bank: Τι σημαίνει η συμφωνία με Generali για όσους απέκτησαν ασφάλιση ΑΧΑ από το δίκτυό της

Ξεκίνησε η 20ετής αποκλειστική συνεργασία της Alpha Bank με την Generali για τη διάθεση μέσω του δικτύου της προϊόντων γενικών ασφαλίσεων και ασφαλίσεων υγείας.

Η συμφωνία αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης εξαγοράς του ελληνικού βραχίονα δραστηριοτήτων της ΑΧΑ από την Generali.

Αυτό σημαίνει ότι τα εν ισχύ ασφαλιστήρια συμβόλαια της ΑΧΑ έχουν περάσει πλέον στην Generali, ενώ για τα επόμενα 20 έτη όλα τα νέα προϊόντα των κατηγοριών υγείας και γενικών ασφαλίσεων θα διατίθενται για λογαριασμό της ίδιας εταιρείας.

Τι σημαίνει για παλαιά συμβόλαια

Σημειώνεται ότι στα παλαιά συμβόλαια δεν αλλάζει τίποτα. Οι όροι τους συνεχίζουν να ισχύουν για όλη την προβλεπόμενη διάρκεια των συμβολαίων, όπως αυτή είχε συμφωνηθεί αρχικά.

Από την άλλη, η τιμολόγηση στα νέα συμβόλαια θα γίνεται πλέον από τη Generali, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι για το ύψος των ασφαλίστρων.

Η Alpha Bank θεωρεί ότι η εμπειρία της Generali στην αξιοποίηση της τεχνολογίας και των ψηφιακών καναλιών είναι καθ’ όλα συμβατή με τη στρατηγική επιδίωξη της τράπεζας.

Στο πλαίσιο αυτό στοχεύει σε αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της και στην ταχεία και απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών.