A- A+
Νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα εφάπαξ καταβολής από την Εθνική Ασφαλιστική

Eνα νέο ασφαλιστικό προϊόν που στοχεύει στη μελλοντική δημιουργία κεφαλαίου για την εκπλήρωση μεσο-μακροπρόθεσμων στόχων τους,  ατομικών ή και οικογενειακών.

Ο λόγος γίνεται για το νέο πρόγραμμα «Full [Capital Plan]», τύπου Unit Linked που συνδέεται με Επενδυτικά Κεφάλαια τύπου “Lifecycle - Κύκλου Ζωής” και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την  BNP Paribas Asset Management.

Ο στόχος των αποδόσεων

Έχει στόχο τις ικανοποιητικές αποδόσεις στις επενδύσεις του ασφαλισμένου, ενώ παράλληλα στοχεύει στην μείωση  του επενδυτικού κινδύνου όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προγράμματος, προκειμένου να επιτευχθούν οι επενδυτικοί στόχοι.

Ταυτόχρονα, το προϊόν εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας ζωής.

Η διαχείριση της επένδυσης, γίνεται από την εταιρία BNP Paribas Asset Management, έναν επενδυτικό οίκο με παγκόσμια εμβέλεια, πολύ υψηλή τεχνογνωσία, μακροχρόνια εμπειρία στις διεθνείς αγορές και εστίαση στις βιώσιμες επενδύσεις.

Οι βασικοί όροι

Tο Full [Capital Plan] απευθύνεται κυρίως σε όσους διαθέτουν επαρκές υπόλοιπο αποταμιεύσεων και επιθυμούν να επενδύσουν το κεφάλαιο που έχουν ήδη συγκεντρώσει, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα επιπλέον ατομικό εισόδημα για μελλοντική χρήση.

Τα οφέλη του περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

•    Ευελιξία στην επένδυση με δυνατότητα επιλογής της επενδυτικής διάρκειας, από 10 έως 20 έτη καθώς και του ύψους του συνολικού ασφαλίστρου επένδυσης, με ελάχιστο το ποσό των €5.000.

•    Δεν απαιτεί  εξειδικευμένες γνώσεις και συνεχή μέριμνα από τον ασφαλισμένο διασφαλίζοντας του έτσι ηρεμία.

•    Ασφαλιστική κάλυψη ζωής.

•    Δυνατότητα μερικής ή ολικής εξαγοράς του ποσού, ακόμη και 3 μήνες μετά την έναρξη της επένδυσης.

•    Bonus επιβράβευσης για δεκαετή συνεπή παραμονή στην επένδυση που δίδεταιστη 10ετία και στη λήξη του προγράμματος σε συμβόλαια με διάρκεια από 15 έτη και άνω.

•    Ευελιξία στην καταβολή του ποσού στη λήξη του προγράμματος, με  δυνατότητα  επιλογής  εφάπαξ καταβολής του λογαριασμού επένδυσης  ή εναλλακτικά μηνιαίας καταβολής ισόβιας ή ορισμένης διάρκειας ή ποσού.

Το προϊόν διατίθεται και μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.