.

Τι σκοπεύουν να κάνουν οι τράπεζες με τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων

Η Ευρωζώνη έχει ήδη εισέλθει από τις αρχές Ιουνίου σε τροχιά μείωσης των επιτοκίων, μετά την πρώτη κίνηση περικοπής των παρεμβατικών δεικτών της ΕΚΤ κατά 25 μονάδες βάσης.

Περισσότερα
Μην χαρίζετε τόκους στις τράπεζες! Όλοι οι τρόποι για παθητικό εισόδημα από τα χρήματά σας

108 δισ. ευρώ. Τόσες είναι οι καταθέσεις που βρίσκονται παρκαρισμένες σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου που αποδίδουν ελάχιστους ή ακόμη και καθόλου τόκους.

Περισσότερα
Επιλέξτε τον ιδανικό λογαριασμό ταμιευτηρίου: Σύγκριση επιλογών και πλεονεκτημάτων

Οι αποταμιεύσεις σας είναι το θεμέλιο του οικονομικού σας προγραμματισμού. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό τα χρήματά σας να αξιοποιούνται με σωστό τρόπο.

Περισσότερα
Πόσα θα σας δώσουν σε 1 χρόνο οι τράπεζες αν έχετε έως 20.000 ευρώ - Όλες οι λύσεις

Υψηλά επιτόκια για καταθέσεις που δεν ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ, μπορούν να διεκδικήσουν οι αποταμιευτές από τις τράπεζες, εξασφαλίζοντας ένα ικανοποιητικό ετήσιο εισόδημα.

Περισσότερα
Έχετε έως 15.000 ευρώ; Έρχεται το πιο αποδοτικό προϊόν με επιτόκιο ως 3,5% στο 6μηνο

Την ευκαιρία για σίγουρο επιτόκιο της τάξης του 3,5% σε βάθος εξαμήνου, θα έχουν σε λίγες ημέρες όλοι οι αποταμιευτές με διαθέσιμα έως και 15.000 ευρώ.

Περισσότερα
Οι τελευταίες προθεσμιακές καταθέσεις με διάρκεια άνω του έτους - Επιτόκια ως 2,25% μέχρι το 2026

Να κλειδώσουν το επιτόκιό τους έως και τα μέσα του 2026 μπορούν σήμερα οι καταθέτες μέσω των προθεσμιακών καταθέσεων που προσφέρουν δύο τράπεζες.

Περισσότερα
Ποια τράπεζα διπλασίασε τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων - Πού τα μείωσε

Αλλαγές σημειώθηκαν στα δελτία επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις ορισμένων τραπεζών τη Δευτέρα, λίγες ημέρες μετά την μείωση των δεικτών της ΕΚΤ.

Περισσότερα
Τα 3 προϊόντα που νικούν σε αποδόσεις τις προθεσμιακές - Έως 4,8% στη διετία

Ανεβάζουν στροφές οι τράπεζες για τη δημιουργία εναλλακτικών των προθεσμιακών καταθέσεων προϊόντων που υπόσχονται υψηλότερες αποδόσεις και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα
Εθνική Τράπεζα: Νέο 4ετές προϊόν με σίγουρο επιτόκιο 1,5% και απόδοση που μπορεί να φτάσει ως το 12%

Αν είστε από εκείνους που πιστεύετε ότι το ελληνικό χρηματιστήριο θα κινηθεί ανοδικά τα επόμενα χρόνια, αλλά δεν θέλετε να ρισκάρετε, υπάρχει ένα προϊόν που ίσως σας ταιριάζει.

Περισσότερα
Με ποιο όρο μπορείτε να κερδίσετε επιτόκιο έως 2,8% μέσω προθεσμιακής κατάθεσης

Επιτόκια σε λογαριασμούς προθεσμίας που μπορεί να πλησιάζουν ακόμη και το 3%, προσφέρουν τρεις συστημικές τράπεζες, μέσω επενδυτικών καλαθιών.

Περισσότερα