.

Απόδοση 6% και 6μηνιαία καταβολή τόκων κλείδωσαν 5.000 ιδιώτες με το νέο ομόλογο της Intralot

Ισχυρή ήταν η ζήτηση για το νέο ομόλογο 5ετούς διάρκειας της Intralot από ιδιώτες επενδυτές, οι οποίοι κλείδωσαν για τα επόμενα 5 χρόνια απόδοση 6%.

Περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις: Για ποια ποσά και τι διάρκειες δίνει τα πιο υψηλά επιτόκια κάθε τράπεζα

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται ο εντοπισμός της αποδοτικότερης προθεσμιακής κατάθεσης σήμερα, μετά τις τελευταίες αναπροσαρμογές στα επιτόκια.

Περισσότερα
Τον Ιούνιο βλέπει την πρώτη μείωση στα επιτόκια ο Γ. Στουρνάρας - Τι σημαίνει για δάνεια - καταθέσεις

Από τον Ιούνιο θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα η μείωση των επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), σύμφωνα με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Περισσότερα
4 προτάσεις για κλείδωμα αποδόσεων ακόμη και άνω του 4% για διάστημα έως 5 έτη

Υψηλές αποδόσεις ακόμη και άνω του 4% για διάστημα που μπορεί να φτάσει έως και 5 έτη, έχουν τη δυνατότητα να κλειδώσουν σήμερα οι αποταμιευτές, με λελογισμένο ρίσκο.

Περισσότερα
Τρ. Πειραιώς: Νέο επενδυτικό προϊόν υπόσχεται αποδόσεις ως 3% και ετήσιο εισόδημα ως το 2029

Ένα νέο επενδυτικό προϊόν 5ετούς διάρκειας που υπόσχεται υψηλές αποδόσεις και ετήσιο εισόδημα, προσφέρει εδώ και λίγες ημέρες η Τράπεζα Πειραιώς στην ελληνική αγορά.

Περισσότερα
Νέα εποχή στις προθεσμιακές καταθέσεις - Πού αυξάνονται και που μειώνονται τα επιτόκια

Συνεχίζεται η αναπροσαρμογή των επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις από τις τράπεζες, εν αναμονή των αποφάσεων της ΕΚΤ για τη μείωση των παρεμβατικών της δεικτών.

Περισσότερα
Τα 11 έντοκα γραμμάτια που εξασφαλίζουν απόδοση πάνω από 3,5% για τους επόμενους μήνες

Συνεχίζουν να παρουσιάζουν ευκαιρίες τα έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου για όσους αναζητούν υψηλές και σίγουρες αποδόσεις για χρονικό διάστημα λίγων μηνών.

Περισσότερα
Στο 3,83% η απόδοση του νέου εξάμηνου εντόκου γραμματίου - Πώς το αποκτάτε

Σε υψηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με την αντίστοιχη έκδοση του Ιανουαρίου, διαμορφώθηκε η απόδοση του νέου εξάμηνου εντόκου του ελληνικού δημοσίου (ΕΓΕΔ).

Περισσότερα
Άνοιξαν οι εγγραφές για το νέο 6μηνο έντοκο γραμμάτιο - Απόδοση στη ζώνη του 3,7%

Ξεκίνησαν την Τρίτη 20/2 οι εγγραφές για φυσικά πρόσωπα που θέλουν να επενδύσουν στο νέο εξάμηνο έντοκο γραμμάτιο του ελληνικού δημοσίου, εξασφαλίζοντας μία υψηλή απόδοση.

Περισσότερα
Όλες οι προθεσμιακές που εξασφαλίζουν μηνιαίο εισόδημα από τόκους - Επιτόκια ως 2,4%

Πληθώρα επιλογών έχουν στη διάθεσή τους όσοι αναζητούν ένα μηνιαίο εισόδημα από τα χρήματα που τηρούν στην τράπεζα, μέσω των προθεσμιακών καταθέσεων.

Περισσότερα