.
Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμο - Στις 29/10 δύο δόσεις ΕΝΦΙΑ

Δύο εβδομάδες περιθώριο έχουν στη διάθεσή τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να κάνουν αλλαγές στην περιουσιακή τους κατάσταση, όπως αυτή εμφανίζεται στο Ε9.

Περισσότερα
Γονική παροχή ή ψιλή κυριότητα - Τα συν και τα πλην κάθε επιλογής - Πώς να διαλέξετε

Μετά την καθιέρωση αφορολόγητου ορίου στις γονικές παροχές έως και του ποσού των 800.000 ευρώ, καταγράφεται υψηλό ενδιαφέρον για μεταβιβάσεις ακινήτων στις επόμενες γενιές.

Περισσότερα
Ποιοι δικαιούνται το αφορολόγητο των 800.000€ σε γονικές παροχές και δωρεές

Αφορολόγητες μέχρι του ποσού των 800.000 ευρώ θα είναι από σήμερα 1η Οκτωβρίου οι γονικές παροχές και οι δωρεές, μειώνοντας το συνολικό κόστος των μεταβιβάσεων.

Περισσότερα
Άνοιξε η πλατφόρμα για τη ρύθμιση των χρεών της πανδημίας προς την εφορία σε 36 ή 72 δόσεις

Άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων για τη ρύθμικη των χρεών προς την ΑΑΔΕ που δημιουργήθηκαν μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Περισσότερα
Αναδρομικά συντάξεων: Δείτε online πόσα υπολογίστηκαν ή γιατί δε λάβατε τίποτα σε αυτή τη φάση

Τη δυνατότητα να δουν online το ποσό των αναδρομικών που έλαβαν ή το λόγο για τον οποίο δεν πήραν τίποτα, έχουν οι συνταξιούχοι μέσω νέας πλατφόρμας στον ΕΦΚΑ.

Περισσότερα
Ποιοι συνταξιούχοι έχασαν τα αναδρομικά και πότε θα έχουν νέα ευκαιρία - Ειδική online πλατφόρμα

Χιλιάδες ήταν οι συνταξιούχοι που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για τη λήψη αναδρομικών για τους τελευταίους 23 μήνες και για την μόνιμη αύξηση της σύνταξής τους.

Περισσότερα
Μπαράζ πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ αυτήν την εβδομάδα - Τι καταβάλλεται

Μπαράζ πληρωμών σε επιχειρήσεις, συνταξιούχους, ανέργους και εργαζομένους προγραμματίζουν για αυτήν την εβδομάδα e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ .

Περισσότερα
Δώρο €3.600 σε κάθε νέο ως 29 ετών χωρίς προϋπηρεσία που πιάνει δουλειά - Άλλο τόσα στον εργοδότη

Στήριξη στους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας θα προσφέρει η κυβέρνηση, επιδοτώντας με το ποσό των 1.200 ευρώ το μήνα για ένα 6μηνο τον εργαζόμενο και την επιχείρηση που τον προσλαμβάνει.

Περισσότερα
Νέα υπηρεσία online εξυπηρέτησης από το gov προσφέρει ο ΟΑΕΔ σε πολίτες

Μία νέα υπηρεσία εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης των πολιτών μέσω του gov.gr προσφέρει ο ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο του ψηφιακού του μετασχηματισμού.

Περισσότερα
Πυρόπληκτοι: Όλα τα μέτρα στήριξης από κράτος - τράπεζες - ασφαλιστικές

Με τις πυρκαγιές να μαίνονται ακόμη σε πολλά μέτωπα, έχουν ήδη αρχίσει οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για τους πληγέντες πολίτες, από κράτος, τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείας.

Περισσότερα