.
Αυτά είναι τα 26 ακριτικά νησιά που απαλλάσσονται πλήρως από τον ΕΝΦΙΑ

Στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία που απαλλάσσει τους κατοίκους 26 ακριτικών νησιών της χώρας από την υποχρέωση πληρωμής ΕΝΦΙΑ για την ακίνητη ιδιοκτησία τους.

Περισσότερα
Διευρύνονται οι δικαιούχοι της μηδενικής εισφοράς αλληλεγγύης - Στο «κόλπο» και τα ενοίκια

Συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι μόνες κατηγορίες φορολογουμένων που δεν θα κερδίσουν το μηδενισμό της εισφοράς αλληλεγγύης.

Περισσότερα
Τέλος η εισφορά αλληλεγγύης για μισθωτούς στον ιδιωτικό τομέα - Πόσα κερδίζουν (πίνακας)

Το τέλος της εισφοράς αλληλεγγύης για τους μισθωτούς, τους επαγγελματίες και τους αγρότες από το 2021 προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ.

Περισσότερα
Κλιμακωτή αποζημίωση στις εθελοντικές μειώσεις ενοικίων για τους ιδιοκτήτες

Κλιμακωτή θα είναι η αποζημίωση από το Δημόσιο των ιδιοκτητών ακινήτων που θα αποδεχθούν μειώσεις στα ενοίκια επαγγελματικών χώρων επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού.

Περισσότερα
Εντυπωσιακά ελκυστική η δράση επιδότησης των εισφορών για 6 μήνες στις νέες προσλήψεις

Με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους θα τρέξει η δράση επιδότησης για 6 μήνες των εισφορών 100.000 ανέργων που θα προσληφθούν σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερα
Πρόγραμμα μαμούθ για προσλήψεις 100.000 ανέργων με 100% επιδότηση εισφορών από το κράτος

Ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης κατά 100% των ασφαλιστικών εισφορών για 100.000 νέες θέσεις εργασίας θα ενεργοποιήσει άμεσα η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Έως τις 15 Σεπτεμβρίου η εξόφληση των εισφορών του Ιουλίου στον ΕΦΚΑ - Οι προμήθειες ανά τράπεζα

Εκδίδονται την Τρίτη από τον ΕΦΚΑ τα εκκαθαριστικά των εισφορών Ιουλίου για τους μη μισθωτούς, οι οποίες θα πρέπει να εξοφληθούν έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα
Εξυπηρέτηση στον ΕΦΚΑ με ηλεκτρονικό ραντεβού χωρίς αναμονή στις ουρές

Νέο σύστημα εξυπηρέτησης με ραντεβού ισχύει πλέον στον e-ΕΦΚΑ, διευκολύνοντας τους ασφαλισμένους που μέχρι σήμερα περίμεναν τη σειρά τους στις ουρές.

Περισσότερα
Έως τις 30/4/21 αναστέλλονται οι «παγωμένες» λόγω κορωνοϊού οφειλές σε εφορία και Ταμεία

Απόφαση με την οποία παρατείνεται η προθεσμία καταβαολής των οφειλών των πρώτων μηνών της κρίσης του κορωνοϊού έως και το τέλος Απριλίου έλαβε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Δυνατή πλέον η εξ αποστάσεως έκδοση παραπεμπτικών για διαγνωστικές εξετάσεις

Δυνατότητα άυλης συνταγογράφησης παραπεμπτικών διαγνωστικών εξετάσεων παρέχεται από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου μέσω του συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

Περισσότερα