.
Ανοίγει το Taxis για τις δηλώσεις σε 2 εβδομάδες - Πώς θα πληρωθούν οι φόροι

Σε λειτουργία θα τεθεί στα μέσα αυτού του μήνα η εφαρμογή των δηλώσεων φορολογίας για τα εισοδήματα του 2020, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών.

Περισσότερα
Νέες φοροελαφρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Τα 3+2 μέτρα - Παραδείγματα

Νέες φοροελαφρύνσεις μόνιμου χαρακτήρα για επιχειρήσεις και νοικοκυριά που αφορούν τη διετία 2021 - 2022 εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Τα δώρα της εφορίας σε όλους για το 2021 - Τι ανακοινώθηκε - Η λίστα με τα μέτρα

Σε περαιτέρω εξειδίκευση των μέτρων ελάφρυνσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων για την εφετινή χρονιά από την εφορία, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Αναστέλλονται έως 31/12 τα χρέη της πανδημίας σε εφορία και Ταμεία - Υπεγράφη η απόφαση

Στην υπογραφή της απόφασης για την παράταση της περιόδου χάριτος για τα χρέη που Δημόσιο και Ταμεία που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών.

Περισσότερα
Μέχρι 6/5 η εξόφληση των εισφορών Μαρτίου στον ΕΦΚΑ - Η προμήθεια ανά τράπεζα

Πειρθώριο έως και τις 6/5 έχουν οι μη μισθωτοί / ελεύθεροι επαγγελματίες για την πληρωμή των εισφορών του μηνός Μαρτίου, στον ΕΦΚΑ.

Περισσότερα
Έρχονται 10ωρα χωρίς υπερωρίες - Ποιο θα είναι το αντιστάθμισμα για εργαζόμενους

Μεγάλες αλλαγές στη διευθέτηση του ωραρίου των εργαζομένων, με δυνατότητα νόμιμης υπερωρίας έως 2 ώρες την ημέρα, για κάποιο διάστημα, φέρνει το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα
Ξεκινούν οι αιτήσεις για προκαταβολή σύνταξης - Τα ποσά που θα μοιραστούν

Άνοιξε την Τετάρτη η πλατφόρμα των αιτήσεων για λήψη προσωρινής σύνταξης από όσους αναμένουν την έκδοση της οριστικής, ακόμη και για χρόνια.

Περισσότερα
Πληρώνει σήμερα το υπουργείο Εργασίας εργαζόμενους σε αναστολή - Τα ποσά

Συνολικές πληρωμές άνω των 260 εκατ. ευρώ σε 611 χιλιάδες δικαιούχους θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή το υπουργείο Εργασίας, με τα ποσά να εμφανίζονται άμεσα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Περισσότερα
ΕΦΚΑ: Λήγει η προθεσμία για τις εισφορές μη μισθωτών - Μέχρι τι ώρα πληρώνονται την Παρασκευή

Εκπνέει την Παρασκευή η προθεσμία για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών Ιανουαρίου μη μισθωτών προς τον ΕΦΚΑ. Η προμήθεια μέσω e-banking.

Περισσότερα
Εβδομάδα πληρωμών για εργαζόμενους και επιχειρήσεις από ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ

Αρκετά χρήματα στα ταμεία εργαζομένων, ανέργων και επιχειρήσεων θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους αυτήν την εβδομάδα από το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα