.
ΥΠΟΙΚ: Προς αναστολή πληρωμών σε εφορία - ΕΦΚΑ λόγω κορωνοϊού - Τι εξετάζεται

Σε αναστολή της υποχρέωσης πληρωμής φορολογικών και ασφαλιστικών βαρών προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών λόγω αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Περισσότερα
Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα των 800 ευρώ σε επαγγελματίες - ιδιοκτήτες εταιρειών

Ανοίγει άμεσα, ενδεχομένως και σήμερα, η πλατφόρμα αιτήσεων για τους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δικαιούνται οι ίδιοι την ειδική αποζημίωση των 800 ευρώ.

Περισσότερα
Λύθηκε το θέμα με την έκπτωση ενοικίου 40% και τους ΚΑΔ επιχειρήσεων και υποκαταστημάτων

Με νέα αλλαγή του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, λύνεται οριστικά το θέμα που είχε προκύψει με τη δυνατότητα ένταξης επιχειρήσεων στο μέτρο της έκπτωσης του 40% στα ενοίκια Μαρτίου - Απριλίου.

Περισσότερα
Online στο Taxis και οι επιστροφές φόρου που δικαιούστε - Πού βλέπετε τα ποσά

Τη δυνατότητα να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο και online όλες τις επιστροφές φόρου που δικαιούνται από το δημόσιο, έχουν πλέον όλοι οι φορολογούμενοι.

Περισσότερα
Αναρτήθηκαν στον e-ΕΦΚΑ τα εκκαθαριστικά για μη μισθωτούς με την έκπτωση του 25%

Προθεσμία έως και τις 10/4 έχουν οι μη μισθωτοί που πλήττονται για να πληρώσουν τις εισφορές τους στον ΕΦΚΑ και να λάβουν έκπτωση 25%.

Περισσότερα
Χρηματική ενίσχυση και για ελεύθερους επαγγελματίες ή επιστήμονες τον Απρίλιο και το Μάιο

Τη χρηματική ενίσχυση των 800 ευρώ δεν δικαιούνται μόνο οι εργαζόμενοι με σύμβαση εργασίας σε αναστολή, αλλά και οι ίδιοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Περισσότερα
Ποιοι φόροι και εισφορές μπορούν να πληρωθούν εμπρόθεσμα με 25% έκπτωση

Τη δυνατότητα να πληρώσουν εμπρόθεσμα με έκπτωση 25% φόρους ή και ασφαλιστικές εισφορές, έχουν όσοι πλήττονται από την κρίση.

Περισσότερα
Λύθηκε το θέμα με τους δευτερεύοντες ΚΑΔ - Πότε εμπίπτουν στα μέτρα στήριξης

Ίδια ενίσχυση με τους πρωτεύοντες ΚΑΔ θα απολαμβάνουν και όλες οι επιχειρήσεις ή εργοδότες που έχουν τα περισσότερα έσοδα από τους δευτερεύοντες πληττόμενους ή υποχρεωτικά κλειστούς ΚΑΔ.

Περισσότερα
Έως 30/6 η καταβολή του Δώρου Πάσχα - «Τσόντα» και από το Δημόσιο για να καλυφθεί το 100%

Υποχρέωση καταβολής του Δώρου Πάσχα έως και τις 30/6 στους εργαζομένους τους έχουν όλοι οι εργοδότες που πλήττονται από την κρίση.

Περισσότερα
Πότε πρέπει να κάνουν αίτηση οι εργαζόμενοι για το επίδομα των 800 ευρώ βάση του ΑΦΜ τους

Ανάλογα με το ΑΦΜ τους θα κάνουν την αίτησή τους για τη λήψη του επιδόματος ειδικού σκοπού των 800 ευρώ οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που πλήττονται.

Περισσότερα