.
Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα για ανασφάλιστα ΙΧ, ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας - Ποινές ως €10.000

Σημαντικές αλλαγές στο ύψος των προστίμων που θα επιβάλλονται για ανασφάλιστα οχήματα, για όσα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, αλλά και για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας εισάγει νέο νομοσχέδιο.

Περισσότερα
Σε εφαρμογή τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα - Πόσα πρέπει να πληρώσετε - Η διαδικασία

Τη δυνατότητα να θέσουν ξανά τα οχήματά τους σε κυκλοφορία έχουν οι ιδιοκτήτες τους, καθώς άνοιξε τη Μεγάλη Τετάρτη η πλατφόρμα myCar της ΑΑΔΕ για πληρωμή των τελών τους με το μήνα.

Περισσότερα
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Ποιοι δεν θα χρειαστούν εφέτος λογιστή

Άνοιξε η εφαρμογή Ε1 για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για το έτος 2023, με την ΑΑΔΕ να ανακοινώνει με το ...καλημέρα παράταση της προθεσμίας έως τις 26/7.

Περισσότερα
Πάνε για παράταση οι φορολογικές δηλώσεις πριν καν ανοίξει η υποβολή - Τα σενάρια

Περισσότερο χρόνο θα έχουν οι φορολογούμενοι στη διάθεσή τους για να υποβάλλουν τις εφετινές δηλώσεις, καθώς έχει αποφασιστεί από το ΥΠΕΘΟ να δοθεί παράταση στην προθεσμία.

Περισσότερα
Υπολογίστε online το δώρο Πάσχα που δικαιούστε - Καταβάλλεται ως τη Μεγάλη Τετάρτη

Στους λογαριασμούς των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα θα πρέπει να καταβληθεί έως και τη Μεγάλη Τετάρτη το εφετινό δώρο Πάσχα.

Περισσότερα
Πόσο θα κερδίσουν το χρόνο οι εργαζόμενοι μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 50 ευρώ ή 6,4% στα 830 ευρώ από τη Δευτέρα 1η Απριλίου, αποφάσισε η κυβέρνηση, ενισχύοντας το εισόδημα χιλιάδων εργαζομένων.

Περισσότερα
Έρχονται αυξήσεις σε όλους τους συνταξιούχους από την Πρωτοχρονιά - Ποιοι θα πάρουν επίδομα

Νέα αύξηση στο ποσό που λαμβάνουν κάθε μήνα θα δουν από την Πρωτοχρονιά του 2024 όλοι οι συνταξιούχοι, ενώ προβλέπεται επίδομα για όσους έχουν ακόμη προσωπική διαφορά.

Περισσότερα
Ποιοι θα δουν αύξηση στο μισθό τους μετά το ξεπάγωμα των τριετών - Παραδείγματα

Αυξήσεις μισθών για χιλιάδες εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα θα φέρει το ξεπάγωμα του επιδόματος προϋπηρεσίες που προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός.

Περισσότερα
Τι αυξήσεις θα δουν από την Πρωτοχρονιά οι δημόσιοι υπάλληλοι - Αναλυτικοί πίνακες

Aυξήσεις για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους από το 2024 ανακοίωσε το υπουργείο Οικονομικών. Αφορούν περισσότερους από 660.000 εργαζομένους.

Περισσότερα
«Κουρεύεται» το ποσοστό μείωσης της σύνταξης για όσους εργάζονται - Έρχεται νομοσχέδιο

Στον περιορισμό του ποσοστού μείωσης των συντάξιμων αποδοχών για όσους συνταξιούχους εργάζονται προχωρά η κυβέρνηση με νέο νομοσχέδιο που θα φέρει άμεσα στη Βουλή.

Περισσότερα