.
Ανοίγει στις 26/2 η πλατφόρμα για τη ρύθμιση των 24 - 48 δόσεων για οφειλές του Δημοσίου

Πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου θα κάνει η νέα πλατφόρμα αιτήσεων για ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο σε 24 ή 48 δόσεις. Ποιοι μπορούν να υπαχθούν σε αυτή.

Περισσότερα
e-πλατφόρμα για την ηλεκτρονική δήλωση των αδήλωτων τ.μ. στους δήμους ετοιμάζει η κυβέρνηση

Μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας θα μπορούν από τον επόμενο μήνα να δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων τα σωστά τ.μ. των περιουσιών τους.

Περισσότερα
Μειώνεται κατά 30% το τέλος επιτηδεύματος - Τέλος η εισφορά αλληλεγγύης το 2021

Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση για μείωση του τέλους επιτηδεύματος κατά 30% από εφέτος. Ενώ σχεδιάζεται δύο χρόνια νωρίτερα η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

Περισσότερα
Ποιοι θα μπορούν να μπουν στη νέα ρύθμιση χρεών προς την εφορία σε 24 ή 48 δόσεις

Όλες οι οφειλές που δημιουργήθηκαν από το 2019 και δεν είχαν ρυθμιστεί έως και την 1η Νοεμβρίου, θα μπορούν να υπαχθούν στη νέα πάγια ρύθμιση 24 ή 48 δόσεων προς την εφορία.

Περισσότερα
Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο με τις νέας ασφαλιστικές εισφορές υπέρ ΕΦΚΑ - Όλα τα ποσά

Περιθώριο δύο μηνών μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου θα έχουν περιθώριο αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματίες για να επιλέξουν τη νέα τους ασφαλιστική κλάση.

Περισσότερα
Αυξήσεις στις συντάξεις όσων πλήρωναν εισφορές για πάνω από 30 έτη - Πάνω από 1 εκατ. οι δικαιούχοι

Αυξήσεις για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα δουν οι συνταξιούχοι με περισσότερα από 30 έτη ασφάλισης το επόμενο διάστημα, μετά την κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου.

Περισσότερα
Επανέρχεται (;) το επίδομα γάμου - Υπεγράφη η νέα εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας

Την επαναφορά του επιδόματος γάμου σε όλους τους παντρεμένους εργαζόμενους υποστηρίζουν στην ΓΣΕΕ ότι πέτυχαν με την υπογραφή της νέας Γενικής Συλλογικής Σύμβαση Εργασίας.

Περισσότερα
Επίδομα γέννας: Ξεκινά από την Πρωτοχρονιά η καταβολή των 2.000 ευρώ - Online η διαδικασία

Το επίδομα των 2.000 ευρώ ανά παιδί που γεννιέται από την ερχόμενη Πρωτοχρονιά θα καταβάλλει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς ενεργοποιείται η πληρωμή του βοηθήματος.

Περισσότερα
Τέλος οι διπλές εισφορές για μισθωτούς με μπλοκάκι - Ο ελάχιστος μισθός για πλήρη απαλλαγή

Αλλάζουν όλα στο σύστημα υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών από την Πρωτοχρονιά, με μεγάλους κερδισμένους τους μισθωτούς με παράλληλη απασχόληση.

Περισσότερα
Επιδότηση 70% επί μισθού 3.000 ευρώ σε ταλαντούχους Έλληνες που θα επιστρέψουν για δουλειά στη χώρα

Ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης του 70% του μισθού εργαζομένων που σήμερα βρίσκονται στο εξωτερικό και θα επιστρέψουν για δουλειά στη χώρα, ενεργοποιεί το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα