.
Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Νέα παράταση έως τις 29/7 για την έναρξη εξόφλησης

Στα τέλη Ιουλίου μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης εξόφλησης των δανείων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Περισσότερα
Τι έδειξε ο λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ - 8 στους 10 πληρώνουν λιγότερα - Ποιοι την πάτησαν

Οκτώ στους δέκα πολίτες είδαν στο εκκαθαριστικό τους μείωση του εφετινού ΕΝΦΙΑ, σε σχέση με το 2021, με βάση την επεξεργασία των στοιχείων που έκανε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σε ένα έντυπο μέσω gov - Νέα δυνατότητα

Τη δυνατότητα να εκδίδουν με μία μόνο αίτηση φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα μέσω του gov.gr θα έχουν σύντομα οι πολίτες και οι επιχειρήσεις.

Περισσότερα
ΕΝΦΙΑ: Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών - Πού να δείτε το ...λογαριασμό

Ξεκίνησε την Τρίτη το βράδυ η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ 2022, στα οποία περιλαμβάνεται ο λογαριασμός του εφετινού φόρου.

Περισσότερα
Έρχεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας την 1/7 - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ξεκινά την 1η Ιουλίου η τελική περίοδος εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, μέσω της οποίας θα ψηφιοποιηθεί το σύνολο των ωρών απασχόλησης των εργαζομένων.

Περισσότερα
Έρχεται η πρώτη αύξηση συντάξεων μετά τα μνημόνια από το 2023 - Πώς θα καθοριστεί

Αυξήσεις στις μηνιαίες απολαβές τους θα δουν χιλιάδες συνταξιούχοi από την Πρωτοχρονιά του 2023, καθώς ενεργοποιείται η αυτόματη αναπροσααρμογή τους με βάση τη νέα νομοθεσία.

Περισσότερα
Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί μετά την αύξηση κατά 50 ευρώ του κατώτατου - Ποιοι μένουν εκτός

Στα 713 ευρώ, αυξημένος κατά 50 ευρώ, διαμορφώνεται ο κατώτατος μισθός από την 1η Μαίου, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δεύτερη αναπροσαρμογή του μέσα στο 2022.

Περισσότερα
Έκδοση συντάξεων εντός 3 μηνών ακόμη και χωρίς την ολοκλήρωση του ελέγχου από ΕΦΚΑ

'Ενα σημαντικό βήμα για τη γρήγορη απονομή συντάξεων γίνεται με τη νέα ρύθμιση που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα
Δυνατότητα online καταγγελίας αδήλωτης εργασίας μέσω νέας εφαρμογής του e-ΕΦΚΑ

Τη δυνατότητα στους εργαζομένους να καταγγείλουν online τους εργοδότες που δεν τους έχουν ασφαλισμένους, δίνει ο e-ΕΦΚΑ, μέσω νέας εφαρμογής.

Περισσότερα
Νέα online υπηρεσία «Μάθε πού ανήκεις» από τον ΕΦΚΑ - Πώς βοηθά τους ασφαλισμένους

Μία νέα online υπηρεσία που δίνει σε όλους τους ασφαλισμένους τη δυνατότητα να βρουν σε ποιο υποκατάστημα ανήκουν, ενεργοποίησε ο ΕΦΚΑ.

Περισσότερα