Τραπεζικά | Ρυθμίσεις

1-20 of 506

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 26
Πώς κουρεύονται τα χρέη μέσω του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού - Παραδείγματα

Μεγάλα κουρέματα, διαγραφή προσαυξήσεων και μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής υπόσχεται ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης χρεών, που είναι ήδη σε λειτορυγία.

Περισσότερα
Κουρέματα έως 80% στις ρυθμίσεις στεγαστικών - καταναλωτικών δανείων

Ρυθμίσεις με σημαντικά κουρέματα επί του οφειλόμενου κεφαλαίου που ξεπερνούν ακόμη και το 75% έχουν συμφωνήσει με τους δανειολήπτες τράπεζες και servicers μέχρι σήμερα.

Περισσότερα
Πώς το ΓΕΦΥΡΑ θα καλύψει τελικά από το 40% έως το 70% των ετήσιων δόσεων σε ενυπόθηκα δάνεια

Σημαντική κρατική στήριξη που σε ετήσια βάση θα κυμαίνεται από 40% έως 70% εξασφαλίζουν οι δικαιούχοι του προγράμματος ΓΕΦΥΡΑ, μετά την τρίμηνη επέκταση της επιδότησης.

Περισσότερα
Πυρόπληκτοι: Όλα τα μέτρα στήριξης από κράτος - τράπεζες - ασφαλιστικές

Με τις πυρκαγιές να μαίνονται ακόμη σε πολλά μέτωπα, έχουν ήδη αρχίσει οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για τους πληγέντες πολίτες, από κράτος, τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείας.

Περισσότερα
Ετοιμάζουν πακέτα ανακούφισης των πυρόπληκτων δανειοληπτών οι τράπεζες - Χωρίς ΕΝΦΙΑ το 2021

Στήριξη στους δανειολήπτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών θα παρέχουν οι τράπεζες, με ευνοϊκά προγράμματα που θα ενεργοποιήσουν άμεσα.

Περισσότερα
Νέος γύρος ρύθμισης χρέων προς τράπεζες, δημόσιο και Ταμεία - Ως 420 δόσεις

Ενεργοποιείται η εξωδικαστική ρύθμιση χρεών, στο πλαίσιο του πτωχευτικού κώδικα, δίνοντας διέξοδο σε χιλιάδες υπερχρεωμένους δανειολήπτες.

Περισσότερα
Με ποιες κάρτες μπορείτε να πληρώνετε από το κινητό σας παντού - Οδηγός ανά τράπεζα

Ολοένα και περισσότερο κερδίζει έδαφος ο τομέας των πληρωμών με κάρτα σε φυσικά καταστήματα με χρήση του κινητού τηλεφώνου για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

Περισσότερα
Μετά την 8μηνη επιδότηση δόσεων και κούρεμα στα δάνεια που θα ενταχθούν στο ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ

Ακόμη πιο ευνοϊκό γίνεται το πρόγραμμα επιδότησης δόσεων «ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ» για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς προβλέπεται πλέον και κούρεμα της οφειλής.

Περισσότερα
Απόφαση βόμβα από Άρειο Πάγο: Μόνο με απτές αποδείξεις η «τιμωρία» μπαταχτσήδων

Μία νέα απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να ανατρέψει το 90% των δικαστικών αποφάσεων που χαρακτήρισαν δανειολήπτες ως στρατηγικούς κακοπληρωτές.

Περισσότερα
Όλα τα δάνεια για μικρομεσαίες και online από τη Eurobank - Νέα υπηρεσία

Ενά νέο πλήρως ψηφιοποιημένο δάνειο εγκαινιάζει και εισάγει η Eurobank, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το οποίο χορηγείται αποκλειστικά σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Περισσότερα
Σε ισχύ ο Ν. Κατσέλη για την πρώτη κατοικία έως 31/5 - Ρυθμίσεις αλλά χωρίς κούρεμα

Τη δυνατότητα να προσφύγουν στο νόμο Κατσέλη για να σώσουν την πρώτη κατοικία τους έχουν έως το τέλος Μαίου κόκκινοι δανειολήπτες, σύμφωνα με την ΕΚΠΟΙΖΩ.

Περισσότερα
Ξεκινά τον Απρίλιο το «Γέφυρα 2» για πληττόμενες επιχειρήσεις - Οκτάμηνη επιδότηση δόσης έως 90%

Άμεσα θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση του δεύτερου κύκλου του προγράμματος επιδότησης δόσεων δανείων «Γέφυρα» για επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Περισσότερα
Κι όμως! Οι μπαταχτζήδες πληρώνουν χαμηλότερα επιτόκια από τους ενήμερους δανειολήπτες

Με χαμηλότερα επιτόκια βαρύνεται το χρέος των κόκκινων δανείων σε σχέση με τα ενήμερα, καταδεικνύοντας πως για μία ακόμη φορά οι κακοπληρωτές στη χώρα μας επιβραβεύονται.

Περισσότερα
Στα 4 δισ. ευρώ τα δάνεια που παραμένουν σε αναστολή από το υψηλό των 28 δισ. ευρώ

Έληξε η περίοδος αναστολής πληρωμών για δάνεια πληττόμενων επιχειρήσεων και νοικοκυριών σε ποσοστό 85%, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Τράπεζα της Ελλάδος.

Περισσότερα
ΓΕΦΥΡΑ με επιδότηση δόσης έως 80% για επαγγελματικά και επιχειρηματικά δάνεια

Ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης δόσεων με την κωδική ονομασία ΓΕΦΥΡΑ αποκλειστικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα ενεργοποιηθεί σύντομα.

Περισσότερα
Καταγγελία: Kόπηκε από το ΓΕΦΥΡΑ λόγω κοινού λογαριασμού της συζύγου με τη μητέρα της

Δεν πρέπει να είναι λίγoi oι daneiol;hptew που κόπηκαν από το πρόγραμμα επιδότησης στεγαστικών δανείων ΓΕΦΥΡΑ, για λόγο που δεν μπορούσαν να φανταστούν.

Περισσότερα
18μηνες ρυθμίσεις με μειωμένες δόσεις έως 50% στα παγωμένα λόγω COVID-19 δάνεια μετά τα μορατόρια

Διευκολύνσεις πληρωμής με μισές δόσεις για όλο το 2021 και το 75% για το α΄ εξάμηνο του 2022 προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους δανειολήπτες που πλήττονται από την πανδημία.

Περισσότερα
Σε αναστολές δόσεων δανείων 30 δισ. ευρώ και σε ρυθμίσεις 15 δισ. ευρώ προχώρησαν οι τράπεζες το 2020

Εντυπωσιακή ήταν η στήριξη των δανειοληπτών από τις τράπεζες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας μέσω νέων ρυθμίσεων προβληματικών ανοιγμάτων και αναστολών δόσεων εξυπηρετούμενων οφειλών.

Περισσότερα
Πώς να κάνετε οικονομία έως και 2 μισθούς το χρόνο - 6 χρήσιμες συμβουλές

Οικονομία χωρίς να αλλάξουν στο παραμικρό τις καταναλωτικές τους συνήθειες και γενικά τη ζωή τους, μπορούν να κάνουν όλοι, ακολουθώντας 6 χρήσιμες συμβουλές.

Περισσότερα
Παράταση των αναστολών στα δάνεια των κορωνόπληκτων αποφάσισαν οι τράπεζες

Τη χρονική επέκταση των διευκολύνσεων σε πληττόμενους από την κρίση του κορωνοϊού δανειολήπτες μέχρι και το τέλος του 2021 αποφάσισαν οι τράπεζες.

Περισσότερα

1-20 of 506

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 26