.
Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση στεγαστικών δανείων ευάλωτων με έως 210 ευρώ το μήνα

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η πλατφόρμα του νέου προγράμματος συνεισφοράς του Δημοσίου σε ευάλωτους οφειλέτες, για τη διάσωση της κύριας κατοικίας τους.

Περισσότερα
Κούρεμα χρέους ακόμη και για όσους έχουν υψηλά εισοδήματα - Παραδείγματα

Τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης του συνόλου των χρεών τους προς Δημόσιο και τράπεζες, έχουν όλοι οι πολίτες, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Περισσότερα
Αυτό θα είναι το ενοίκιο που θα πληρώνουν οι ευάλωτοι που θα χάσουν το σπίτι τους λόγω χρεών

Τον τρόπο υπολογισμού του ενοικίου που θα πληρώνουν τα ευάλωτα νοικοκυριά που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους, ώστε να παραμείνουν στο σπίτι τους, αποφάσισε η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Τα 3 οφέλη για όσους εντάξουν τα χρέη τους σε τράπεζες και Δημόσιο στον εξωδικαστικό μηχανισμό

Αποπληρωμή σε πολλές δόσεις και κούρεμα της οφειλής μπορούν να πετύχουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης χρεών.

Περισσότερα
Όλα τα δάνεια για μικρομεσαίες και online από τη Eurobank - Νέα υπηρεσία

Ενά νέο πλήρως ψηφιοποιημένο δάνειο εγκαινιάζει και εισάγει η Eurobank, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το οποίο χορηγείται αποκλειστικά σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Περισσότερα
18μηνες ρυθμίσεις με μειωμένες δόσεις έως 50% στα παγωμένα λόγω COVID-19 δάνεια μετά τα μορατόρια

Διευκολύνσεις πληρωμής με μισές δόσεις για όλο το 2021 και το 75% για το α΄ εξάμηνο του 2022 προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους δανειολήπτες που πλήττονται από την πανδημία.

Περισσότερα
ΕΤΕ: Αναστολή δόσεων έως 30/9 σε ενήμερα στεγαστικά, επαγγελματικά και καταλωτικά δάνεια

Ακόμη πιο γενναιόδωρες διευκολύνσεις προσφέρει τους ενήμερους δανειολήπτες που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού η Εθνική Τράπεζα.

Περισσότερα
Με χάρισμα τόκων επιβραβεύει η Εθνική όσους είναι συνεπείς στη ρύθμιση του στεγαστικού τους
Επιβράβευση των πελατών της που θα είναι συνεπής στην αποπληρωμή του στεγαστικού τους δανείου, μετά τη ρύθμισή του, προσφέρει η Εθνική Τράπεζα.
Περισσότερα
Πώς ρυθμίζει καταναλωτικά δάνεια και χρέη από κάρτες η Τράπεζα Πειραιώς - Παραδείγματα
Αν αντιμετωπίζετε δυσχέρειες με τις οφειλές σας σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, υπάρχει συμφέρουσα λύση για τη ρύθμισή τους.
Περισσότερα
Τρ. Πειραιώς: Μετάθεση πληρωμής της τρέχουσας δόσης για αγρότες που έπαθαν ζημιές λόγω καιρού
Διευκόλυνση στους αγρότες με δάνεια, των οποίων η παραγωγή επηρεάσθηκε από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας του Ιανουαρίου, με κύριο χαρακτηριστικό τον παγετό, προσφέρει η Τρ. Πειραιώς.
Περισσότερα