.
Κρατήσεις τελευταίας στιγμής με 15% όφελος σε κάρτα Eurobank και δώρο 1 διανυκτέρευση

Τη δυνατότητα να κλείσουν τις διακοπές τους με κράτηση της τελευταίας στιγμής, με δώρο 15% επιβράβευση και 1 διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, προσφέρει η Eurobank στους πελάτες της.

Περισσότερα
AEGEAN: Φθινοπωρινά ταξίδια στην Ευρώπη με 30% έκπτωση για κρατήσεις το επόμενο τριήμερο

Μία νέα προσφορά για φθινοπωρινές αποδράσεις στην Ευρώπη ενεργοποίησε η AEGEAN, προσφέροντας σε όσους κάνουν εγκαίρως την κράτησή τους 30% έκπτωση στα ναύλα.

Περισσότερα
Στο Ιόνιο τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια - Τιμές που ξεκινούν από τα 5,60 ευρώ

Την ώρα που όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προχωρούν σε αυξήσεις των τιμών στα εισιτήριά τους, υπάρχουν κάποιοι προορισμοί που αντιστέκονται στον πληθωρισμό.

Περισσότερα
Προλάβετε! 200.000 θέσεις για πτήσεις εσωτερικού με την AEGEAN από μόλις 24 ευρώ

Σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 24 ευρώ η AEGEAN προσφέρει 200.000 θέσεις για πτήσεις εσωτερικού, εφόσον η κράτησή σας γίνει τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα
Με έκπτωση ως 40% όλες οι πτήσεις εξωτερικού της AEGEAN για κρατήσεις ως 29/6

Την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό με έκπτωση έως 40% στο κόστος των αεροπορικών σας εισιτηρίων, έχετε με τη νέα προσφορά της AEGEAN.

Περισσότερα
AEGEAN: Καλοκαιρινές πτήσεις εξωτερικού σε τιμές από 35 ευρώ - Νέα προσφορά

Τώρα που όλοι έρχονται Ελλάδα, εσύ πέταξε...ανάποδα και απόλαυσε το καλοκαίρι σε αγαπημένους σου ευρωπαϊκούς προορισμούς με τη νέα προσφορά της AEGEAN.

Περισσότερα
Ξενοδοχεία με επιβράβευση 10% στην κάρτα σας, με δώρο 1 διανυκτέρευση - Προσφορά και για πτήσεις εξωτερικού

Ενισχυμένη επιβράβευση θα κερδίσουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank και της Εθνικής Τράπεζας που θα κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους σε επιλεγμένα ξενοδοχεία τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα
Ενοικιάσεις αυτοκινήτου σε Avis και Budget με €πιστροφή 5% πληρώνοντας με κάρτες Eurobank

Ενισχυμένη επιβράβευση στις ενοικιάσεις ΙΧ από τις εταιρείες Avis και Budget προσφέρει η Eurobank στους κατόχους των καρτών της αυτόν το μήνα.

Περισσότερα