A- A+
Ποιες τράπεζες μοιράζουν δώρα μαζί με κάθε νέο στεγαστικό δάνειο ως το τέλος του έτους

Πλούσια δώρα περιμένουν όσους πάρουν στεγαστικό δάνειο από δύο συγκεκριμένες τράπεζες έως και το τέλος του 2023 για την αγορά ή την κατασκευή κατοικίας.

Τα πιστωτικά ιδρύματα έχουν κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα τα επιτόκια στη στεγαστική πίστη, παρά το γεγονός ότι από το περασμένο καλοκαίρι οι δείκτες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έχουν αναπροσαρμοστεί συνολικά κατά 450 μονάδες βάσης (4,5%)

Από τη μία πλευρά έχουν συγκρατήσει την αύξηση των σταθερών επιτοκίων, τα οποία ξεκινούν ακόμη και κάτω από το 3% για διάστημα έως και 3 έτη και από την άλλη έχουν κουρέψει τα spreads στα κυμαινόμενα επιτόκια ακόμη και χαμηλότερα του 1%.

Οι νέες προσφορές

Με τον τρόπο αυτό οι δανειολήπτες μπορούν να κλειδώσουν ένα χαμηλό επιτόκιο για διάστημα 3 ή και 5 έτων, κατά τη διάρκεια των οποίων ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη εκτιμάται ότι θα έχει υποχωρήσει.

Άρα η μετάβασή τους στο κυμαινόμενο επιτόκιο θα γίνει με τους διατραπεζικούς δείκτες euribor σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με τα σημερινά και με διασφαλισμένο από τώρα ένα χαμηλό spread.

Πέραν όμως της προνομιακής τιμολόγησης οι τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει και άλλες προσφορές για να προσελκύσουν νέους δανειολήπτες.

Συγκεκριμένα, δύο πιστωτικά ιδρύματα προσφέρουν μαζί με κάθε νέο στεγαστικό δάνειο δώρα στους πελάτες τους.

Πρόκειται τα εξής:


  • Eurobank

Δίνει τα ακόλουθα δώρα στα στεγαστικά δάνεια που θα εκταμιευτούν έως και το τέλος του έτους:

1. Νέα πιστωτική κάρτα με 100 ευρώ €πιστροφή

Εάν θέλετε να καλύπτετε έκτακτες ανάγκες για το νέο σπίτι σας ή τις δικές σας επιθυμίες, κάντε αίτηση για πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Κερδίζετε 100 ευρώ €πιστροφή στη νέα πιστωτική κάρτα σας που θα εκδοθεί έως και 31.01.2024.
 
Αυτά μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.

Δείτε εδώ όλους τους συνεργάτες του προγράμματος


2. Οικιακές συσκευές με έκπτωση στο Πλαίσιο

Κερδίζετε 15% έκπτωση για να κάνετε τις αγορές σας στα καταστήματα Πλαίσιο. Έτσι, αποκτάτε οικιακές συσκευές, π.χ. ψυγεία, κουζίνες, εστίες, φούρνοι, απορροφητήρες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια κ.ά. και τηλεοράσεις.


3. Αγορές στην ΙΚΕΑ με ενισχυμένη επιβράβευση

Κερδίζετε 10% €πιστροφή για 6 μήνες σε κάθε αγορά που κάνετε από τα καταστήματα IKEA και online από το IKEA e-shop, χωρίς περιορισμό στο ποσό και το πλήθος των αγορών σας.


ADVERTISEMENT


  • Τράπεζα Πειραιώς

Για αιτήσεις στεγαστικών δανείων που θα γίνουν έως και τις 31/12/2023, η τράπεζα δίνει δώρο 100.000 yellows, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης καρτών της.

Αυτά αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές ύψους 200 ευρώ και μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος yellow.

Μεταξύ των συνεργατών περιλαμβάνονται καταστήματα επιχειρήσεων με είδη τεχνολογίας και είδη για το σπίτι.