A- A+
Νέα ανατροπή στις τιμές του ρεύματος τον Ιούλιο - Ποιοι είναι οι φθηνότεροι πάροχοι

Σε αλλαγές των τιμολογίων ρεύματος για ένα ακόμη μήνα προχώρησαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας ακόμη πιο οικονομικά προγράμματα.

Ειδικότερα, με ισχύ από την 1η Ιουλίου οι τιμές ανά κιλοβατώρα στα οικιακά προγράμματα ξεκινούν από τα 0,0855 ευρώ, χωρίς την κρατική επιδότηση, η οποία θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι επιλέγοντας το σωστό πρόγραμμα, μπορείτε να εξοικονομήσετε για όλο τον ερχόμενο μήνα σημαντικά ποσά.

Άλλωστε ο Ιούλιος είναι πάντα ζεστός και οι ανάγκες κλιματισμού του σπιτιού μας, άρα και της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αυξάνονται.

Τι να κάνετε

Με δεδομένο ότι πλέον δεν υφίστανται δεσμεύσεις στα συμβόλαια που υπογράφετε με τις ενεργειακές εταιρείες, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε πάροχο χωρίς πέναλτι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συγκρίνετε τις τιμές που ισχύουν για το μήνα Ιούλιο και να επιλέξετε το πρόγραμμα που είναι πιο οικονομικό.

Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε την αλλαγή από σήμερα, καθώς χρειάζονται κάποιες ημέρες μέχρι τη μετάβασή σας στο νέο πάροχο από τη ΔΕΔΔΗΕ.

Με βάση τις ανακοινώσεις των εταιρειών, οι διαφορές στις τιμές μεταξύ των παρόχων είναι σημαντικές. Συγκεκριμένα, η φθηνότερη ξεκινά από τα 0,0085 ευρώ ανά κιλβατώρα και η ακριβότερη προσεγγίζει τα 0,20 ευρώ.

Δηλαδή για κατανάλωση 500 κιλοβατώρων, η διαφορά στην επιβάρυνση, χωρίς να συνυπολογίζεται ο ΦΠΑ ξεπερνάει ακόμη και τα 50 ευρώ το μήνα, ποσό διόλου αμελητέο.

ADVERTISEMENT

Η σύγκριση των προγραμμάτων

Στους ακόλοθους πίνακες μπορείτε να βρείτε τις τιμές σε όλες τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για οικιακά ακίνητα.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Online Αίτηση» δίπλα από κάθε πρόγραμμα, μπορείτε χωρίς κανένα κόπο, από την άνεση του χώρου σας να αλλάξετε πάροχο.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και λαμβάνετε ένα e-mail που αναφέρει τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποστείλετε με ηλεκτρονικό τρόπο.

Μετά την αποστολή τους η διαδικασία αναλαμβάνεται από την υπηρεσία allazorevma.

Αναλυτικότερα, οι τιμές είναι οι εξής:

Οικιακές παροχές


ADVERTISEMENT

Επαγγελματικές παροχές