A- A+
Μήπως πληρώνετε πολλά για το ρεύμα; Δείτε πως να μειώσετε το λογαριασμό σας

Δεν είναι λίγα τα νοικοκυριά που πριν από μερικούς μήνες άλλαξαν εταιρεία, επιλέγοντας ένα φθηνό πρόγραμμα για το ρεύμα και σήμερα βλέπουν τους λογαριασμούς τους φουσκωμένους.

Ο λόγος είναι ότι οι πάρχοι ηλεκτρικής ενέργειας από το περασμένο καλοκαίρι μεταβάλλουν κάθε μήνα τα τιμολόγιά τους.

Αυτό σημαίνει ότι ένα πολύ φθηνό πρόγραμμα πριν από κάποιο διάστημα, μπορεί να θεωρείται σήμερα ακριβό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Τι να κάνετε

Με δεδομένο ότι πλέον δεν υφίστανται δεσμεύσεις στα συμβόλαια που υπογράφετε με τις ενεργειακές εταιρείες, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε πάροχο χωρίς πέναλτι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συγκρίνετε τις τιμές που ισχύουν για το μήνα Ιούνιο και να επιλέξετε το πρόγραμμα που είναι πιο οικονομικό.

Σήμερα, οι διαφορές στις τιμές μεταξύ των παρόχων είναι σημαντικές. Συγκεκριμένα, η φθηνότερη ξεκινά από τα 0,092 ευρώ ανά κιλβατώρα και η ακριβότερη φτάνει τα 0,19 ευρώ.

Δηλαδή για κατανάλωση 500 κιλοβατώρων, η διαφορά στην επιβάρυνση, χωρίς να συνυπολογίζεται ο ΦΠΑ φτάνει έως και τα 50 ευρώ, ποσό διόλου αμελητέο.

Αν λοιπόν κάθε μήνα αλλάζετε πάροχο, μεταβαίνοντας στον πιο οικονομικό, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το ενεργειακό σας κόστος.

ADVERTISEMENT

Η σύγκριση των προγραμμάτων

Στους ακόλοθους πίνακες μπορείτε να βρείτε τις τιμές σε όλες τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, τόσο για οικιακά ακίνητα, όσο και για επαγγελματικά.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Online Αίτηση» δίπλα από κάθε πρόγραμμα, μπορείτε χωρίς κανένα κόπο, από την άνεση του χώρου σας να αλλάξετε πάροχο.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και λαμβάνετε ένα e-mail που αναφέρει τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποστείλετε με ηλεκτρονικό τρόπο.

Μετά την αποστολή τους η διαδικασία αναλαμβάνεται από την υπηρεσία allazorevma.

Αναλυτικότερα, οι τιμές είναι οι εξής:

Οικιακά τιμολόγια

ADVERTISEMENT


Επαγγελματικά τιμολόγια