A- A+
Νέες μειώσεις στο ρεύμα τον Ιούνιο - Δείτε όλα τα προγράμματα και αλλάξτε online πάροχο

Μειωμένες σε σύγκριση με αυτόν το μήνα θα είναι οι τιμές χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας στους περισσότερους παρόχους τον Ιούνιο. Ποια είναι τα φθηνότερα προγράμματα.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιρειών ενέργειας, τον ερχόμενο μήνα έχουμε ανατροπή στη λίστα με τους πιο φθηνούς παρόχους, καθώς ορισμένοι μείωσαν σημαντικά τις τιμές τους.

Η καλύτερη τιμή

Ειδικότερα, η χαμηλότερη τιμή ανά κιλοβατώρα διαμορφώνεται σε μόλις 0,092 ευρώ, ενώ αν συνυπολογιστεί και η επιδότηση των 1,5 σεντς για νοικοκυριά στις καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες, πέφτει σε 0,077 ευρώ.

Πρόκειται για προ κρίσης επίπεδα που θα ανακουφίσουν ακόμη περισσότερο τους καταναλωτές, μετά από μία πολύμηνη επιβάρυνση στους λογαριασμούς ρεύματος, παρά τις κρατικές επιδοτήσεις.

Με δεδομένο ότι πλέον όλα τα προγράμματα κυμαινόμενων τιμολογίων σπάνε χωρίς πέναλτι, έχετε τη δυνατότητα κάθε μήνα να αλλάζετε εταιρεία, επιλέγοντας πάντα την φθηνότερη.

Μέσω της υπηρεσίας allazorevma, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αλλαγής παρόχου online, χωρίς καμία επίσκεψη σε κατάστημα.

ADVERTISEMENT

Οι τιμές του Ιουνίου

Στον ακόλουθο πίνακα θα βρείτε τις τιμές που θα ισχύουν για όλο τον Ιούνιο. Εάν θέλετε να επιλέξετε νέο πάροχο για τη σύνδεσή σας, κάντε κλικ στο «Online αίτηση» και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Θα λάνετε ένα απαντητικό e-mail με οδηγίες για τα δικαιολογητικά που πρέπει να στείλετε με ηλεκτρονικό τρόπο για να προχωρήσει η διαδικασία, χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο από εσάς.

Οι τιμές που θα ισχύουν τον Ιούνιο, είναι οι εξής: