A- A+
Αυτά είναι τα φθηνότερα προγράμματα για το ρεύμα σε οικιακές και επαγγελματικές παροχές

Σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας, που μπορεί να επηρεάσουν αισθητά το ύψος του λογαριασμού σας, καταγράφονται για το μήνα Φεβρουάριο.

Αυτό σημαίνει ότι εάν αλλάξετε πάροχο μπορείτε να πετύχετε σημαντική εξοικονόμηση στη μηνιαία δαπάνη για την ηλεκτρική ενέργεια της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Αρκεί φυσικά να μην δεσμεύεστε με συμβόλαιο, καθώς σε αυτήν την περίπτωση η πρόωρη αποχώρηση από το πρόγραμμα συνεπάγεται την επιβολή πέναλτι, το οποίο θα εξανεμήσει το όποιο κέρδος.

Σε κάθε περίπτωση δεν προβλέπεται καμία τέτοιου είδους ποινή εάν το πρόγραμμά σας έχει κυμαινόμενο τιμολόγιο.

Το μηνιαίο όφελός σας μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα 25 ευρώ προ ΦΠΑ.

Τα φθηνότερα προγράμματα

Σημειώνεται ότι οι νέες τιμές που ανακοίνωσαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας ισχύουν έως και το τέλος Φεβρουαρίου. Από το Μάρτιο θα αλλάξουν εκ νέου.

Παρ΄ όλα αυτά, εάν δεν δεσμεύσετε χρονικά από το τρέχον πρόγραμμα, συμφέρει ανεπιφύλακτα να αλλάξετε πάροχο για να πετύχετε μία καλύτερη τιμή.

Και φυσικά να το κάνετε κάθε μήνα, επιλέγοντας το πιο οικονομικό πρόγραμμα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται online, οπότε δεν είναι ιδιαίτερος κόπος για εσάς.

Αυτήν την στιγμή τα πιο φθηνά προγράμματα της αγοράς, πριν την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης, είναι τα εξής:

Elpedison Economy: Η τιμή της κιλοβατώρας ανέρχεται σε 0,145 ευρώ, ενώ δεν υπάρχει πάγιο, ούτε χρονική δέσμευση.

Εάν αφαιρεθεί η κρατική επιδότηση το τελικό κόστος ανά κιλοβατώρα διαμορφώνεται σε 0,105 ευρώ στις πρώτες 500 κιλοβατώρες.

Κάντε online αίτηση


ADVERTISEMENT


Elpedison Economy for Business: Η τιμή της κιλοβατώρας ανέρχεται σε 0,15725 ευρώ, ενώ δεν υπάρχει πάγιο, ούτε χρονική δέσμευση.

Εάν αφαιρεθεί η κρατική επιδότηση το τελικό κόστος ανά κιλοβατώρα διαμορφώνεται σε 0,13725 ευρώ.

Κάντε online αίτηση