A- A+
Μεγάλη βουτιά των τιμών στο ρεύμα το Φεβρουάριου - Τα νέα τιμολόγια που ανακοίνωσαν οι πάροχοι

Μειωμένες έως και 60% είναι οι τιμές ρεύματος για οικιακές παροχές που θα ισχύσουν το Φεβρουάριο σε σύγκριση με ένα μήνα νωρίτερα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των εταιρειών.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που συνδέεται άμεσα με την υποχώρηση της τιμής του φυσικού αερίου.

Λαμβάνοντας υπόψιν και την κρατική επιδότηση, οι τιμές που θα πληρώσουν οι καταναλωτές θα κινούνται στην περιοχή των 0,15 - 0,17 ευρώ ανά κιλοβατώρα, ανάλογα με το πρόγραμμά τους.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από το υπουργείο Ενέργειας στις αρχές της εβδομάδας.

Συγκρίνετε τους παρόχους

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι τιμές ανά κιλοβατώρα, οι οποίες ισχύουν για εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών.

Πέραν αυτών όμως, ο τελικός λογαριασμός διαμορφώνεται ανάλογα με το αν ο εκάστοε πάροχο χρεώνει πάγιο για την υπηρεσία του.

Επιπλέον, ισχύουν σε ορισμένες εταιρείες κλιμάκια για τον προσδιορισμό της τιμής που θα πληρώσετε ανάλογα με την κατανάλωσή σας.

Ως εκ τούτου, η σύγκριση των τιμολογίων δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση. Για αυτό όμως υπάρχει λύση.

Μπορείτε να βρείτε την φθηνότερη εταιρεία για την παροχή σας μέσω της υπηρεσίας «allazorevma», που συγκρίνει όλη την αγορά, ανάλογα με την κατανάλωσή σας.


Συγκρίνετε σε 1΄ όλους τους παρόχους


Τι θα πληρώσουμε το Φεβρουάριο

Από εκεί και πέρα, οι τιμές για το Φεβρουάριο, όπως ισχύουν για εμπρόθεση πληρωμή του λογαριασμού, διαμορφώνονται ως εξής.