A- A+
Oι μειωμένες τιμές ρεύματος για το Φεβρουάριο - Ποιοι είναι οι πιο φθηνοί πάροχοι

Σημαντικές διαφοροποιήσεις παρουσιάζουν για ένα ακόμη μήνα οι τιμές του ρεύματος μεταξύ των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές αλλάζοντας πάροχο έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν σημαντικά ποσά τον επόμενο μήνα από το λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας.

Το όφελος που μπορείτε να έχετε το Φεβρουάριο στο λογαριασμό σας είναι πιθανό να ξεπερνά ακόμη και τα 60 ευρώ, αν η κατανάλωσή της διαμορφώνεται πέρι των 500 κιλοβατώρων.

Ποιοι μπορούν να αλλάξουν

Σημειώνεται ότι σε όλα τα προγράμματα με κυμαινόμενο τιμολόγιο υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής παρόχου χωρίς κανένα πέναλτι.

Εάν όμως το πρόγραμμά σας είναι σταθερού τιμολογίου και υπάρχει δέσμευση συμβολαίου, είναι πολύ πιθανό η αλλαγή παρόχου να επιφέρει ποινή και να μην σας συμφέρει η αλλαγή.

Καλό θα ήταν λοιπόν πριν αλλάξετε πρόγραμμα να ανατρέξετε στους όρους της σύμβασης που έχετε υπογράψει.



ADVERTISEMENT

Τα τιμολόγια του Φεβρουαρίου

Μπορείτε να κάνετε online αίτηση και να αλλάξετε πάροχο αποστέλλοντας τα δικαιολογητικά σας ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας allazorevma.gr.

Σημειώνεται ότι στους πίνακες που ακολουθούν δεν έχει αφαιρεθεί από την τιμή της κιλοβατώρας η κρατική επιδότηση, η οποία θα ανακοινωθεί αυτήν την εβδομάδα.

Αυτό όμως δεν παίζει ρόλο κατά τη διαδικασία της σύγκρισης, μιας και η επιδότηση είναι η ίδια για όλους τους παρόχους.

Αναλυτικότερα, τα τιμολόγια για το Φεβρουάριο 2023, ταξιμομημένα με βάση την τιμή της κιλοβατώρας,  είναι τα εξής:

  • Οικιακές παροχές

ADVERTISEMENT

  • Επαγγελματικές παροχές