A- A+
Καύσιμα και αγορές σε σούπερ μάρκετ με επιβράβευση ως 5% - Ποιες κάρτες αφορά

Ημέρες ενισχυμένης επιβράβευσης είναι αυτές που διανύουμε για αγορές με κάρτες συγκεκριμένων τραπεζών σε πρατήρια καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης που ενεργοποίησαν δύο συστημικοί όμιλοι για ψώνια σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας.

Σε αυτήν την περίπτωση, η ανταμοιβή είναι ενισχυμένη και κυμαίνεται από 3% έως 5%, ανάλογα με την επιχείρηση και το είδος της κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί.

Οι δύο ενεργές προσφορές

Αναλυτικότερα, οι δύο ενεργές προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για καύσιμα και είδη σούπερ μάρκετ είναι οι εξής:

  • Εθνική Τράπεζα - Πρατήρια Shell

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι και το τέλος Ιουλίου, κατά τη διάρκεια των τριημέρων (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) οι κάτοχοι καρτών go4more της Εθνικής Τράπεζας θα κερδίζουν επιβράβευση ως 5% για αγορές σε πρατήρια καυσίμων Shell.

Συγκεκριμένα, το όφελος ανά 1 ευρώ συναλλαγής θα ανέρχεται τα τριήμερα 30/6-2/7, 7-9/7, 14-16/7, 21-23/7, 28-30/7, σε:

  • 12 πόντους με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας
  • 20 πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας


Η προσφορά ισχύει για συναλλαγές από 30 ευρώ και άνω και με ανώτατο συνολικό ποσό συναλλαγών 500 ευρώ για όλη τη διάρκεια της ενέργειας.

Τη στιγμή της συναλλαγής θα κερδίζετε τη μόνιμη επιβράβευση του προγράμματος και η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων θα γίνει έως τις 8/9/2023.


ADVERTISEMENT


  • Τράπεζα Πειραιώς - yellow

Οι κάτοχοι οποιασδήποτε κάρτας yellow θα κερδίζουν το 5% της αξίας της συναλλαγής τους σε επιλεγμένα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ της Θεσσαλονίκης, Βορείου Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Κρήτης και Επτανήσων.

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 03/07/2023 έως και 17/07/2023. Το όφελος διαμορφώνεται σε 25 yellows ανά 1 ευρώ συναλλαγής.

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.