A- A+
Πληρώστε τις διακοπές σας με κάρτα και πάρτε πίσω έως και το 15% - Όλες οι προσφορές

Καθώς πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους. Πριν κλείσουν όμως καλό θα ήταν να ενημερωθούν για τις προσφορές των τραπεζών.

Τα πιστωτικά ιδρύματα μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης στις κάρτες δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να οργανώσουν τις διακοπές τους, κερδίζοντας έως και το 15% της αξίας τους.

Μέσω συνεργασιών με ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ακτοπλοϊκές εταιρείες, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, ακόμη και εστιατόρια, έχουν ενεργοποιήσει προσφορές ενισχυμένης ανταμοιβής για τους κατόχους των καρτών τους.

Πώς κερδίζετε

Έτσι, οι τελευταίοι επιλέγοντας τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις παίρνουν πίσω ένα σημαντικό ποσοστό της αξίας της συναλλαγής που πραγματοποίησαν.

Η επιβράβευση αυτή καθίσταται άμεσα διαθέσιμη και εξαργυρώνεται σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Μπορεί δε να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τη μείωση του προϋπολογισμού των διακοπών, αν για παράδειγμα κερδίσει κάποιος ανταμοιβή για το ξενοδοχείο και την εξαργυρώσει για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Όλες οι προσφορές

Έχετε τη δυνατότητα, ανάλογα με την κάρτα που διαθέτετε, να ανακαλύψτε όλες τις προσφορές επιβράβευσης μέσω του εργαλείου σύγκρισης του Moneyonline.gr.

Εναλκακτικά, μπορείτε να εξαργυρώσετε την επιβράβευση που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές σας για να μειώσετε τα έξοδα των διακοπών, επιλέγοντας συνεργαζόμενες με την τράπεζά σας επιχειρήσεις.

Όλες οι προσφορές εξαργύρωσης είναι συγκεντρωμένες στο δεύτερο εργαλείο σύγκρισης της ιστοσελίδας μας, που θα βρείτε εδώ.

Κατά τα άλλα, από τις αρχές Ιουνίου οι τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει ενισχυμένες προσφορές επιβράβευσης, σε συνεργασία με πλήθος επιχειρήσεων από το ευρύτερο οικοσύστημα της τουριστικής βιομηχανίας.

Πρόκειται για τις εξής:

Alpha Bonus

Οργανώστε τις διακοπές σας με συλλογή 50% επιπλέον Bonus πόντων και εξαργύρωση μόνο με τους μισούς Bonus πόντους, σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος, από 12.6.23 έως 30.6.23.

Ανάλογα με την επιχείρηση και τον τύπο της κάρτας σας μπορείτε να κερδίσετε από 3 έως 12 bonus πόντους ανά 1 ευρώ αγορών, που αντιστοιχούν σε όφελος από 0,6% έως 2,4% επί της αξίας κάθε συναλλαγής σας.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής:

  • Hertz
  • Minoan Lines
  • Fast Ferries
  • ekdromi.gr
  • Himalaya Travel
  • Manessis Travel
  • Maroulis Travel
  • Aosta Travel
  • Anatolia Hotel
  • Seastore.gr
  • Skiadopoulos
  • Xenodoxeio.gr
  • Terramare
  • Caravel Travel

ADVERTISEMENT


Eurobank - €πιστροφή

Έχει ενεργοποιήσει τις ακόλουθες προσφορές για τις διακοπές σας:

- Ekdromi.gr

Οργανώστε τις διακοπές σας με το Ekdromi.gr. Kάντε κράτηση ξενοδοχείου με κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης και κερδίστε:

- 15% €πιστροφή με πιστωτική κάρτα

- 10% €πιστροφή με χρεωστική κάρτα

Επιπλέον, έχετε 1 διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Η προσφορά ισχύει από 13.06.2023 έως και 27.06.2023 για κρατήσεις ξενοδοχείων από το Ekdromi.gr.

Δείτε τα ξενοδοχεία της προσφοράς


- Aegean Sea Lines

ΚΚλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας για τις Κυκλάδες στην Aegean Sea Lines και κερδίστε 5% €πιστροφή, χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Ταξιδεύετε από το λιμάνι του Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Ίο και Σαντορίνη. Φτάνετε στον προορισμό σας με το συμβατικό πλοίο ΑΝΕΜΟΣ.


ADVERTISEMENT


Εθνική Τράπεζα - go4more

- xenodoxeio.gr

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές και επιλέξτε ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα στο xenodoxeio.gr.

Χρησιμοποιώντας κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έως τις 30 Ιουνίου κερδίζετε:

- 15% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση πιστωτικής κάρτας (60 πόντοι ανά 1 ευρώ)

- 10% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση χρεωστικής κάρτας (40 πόντοι ανά 1 ευρώ)

Επιπλέον, με την καλοκαιρινή σας κράτηση στο xenodoxeio.gr παίρνετε αυτόματα μέρος στην κλήρωση για την ανάδειξη δύο τυχερών που θα κερδίσουν από ένα τριήμερο στην Ελλάδα για τον Σεπτέμβριο του 2023.

Δείτε τα ξενοδοχεία της προσφοράς


- Avis

Βρείτε και ενοικιάστε το αυτοκίνητο που πάντα θέλατε σε έναν σταθμό AVIS στην Ελλάδα και το avis.gr.

Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 21/06 έως και 31/07, έχετε κέρδος 15% της αξίας της συναλλαγής σας. Συγκεκριμένα, κερδίζετε:
- 15% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση πιστωτικής κάρτας (60 πόντοι ανά 1 ευρώ)

- 10% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση χρεωστικής κάρτας (40 πόντοι ανά 1 ευρώ)

Η προσφορά ισχύει για παραλαβές οχημάτων από 22/6/2023 έως 31/12/2023, με εξαίρεση το διάστημα 1/8/23 έως 16/8/23.


ADVERTISEMENT


Τράπεζα Πειραιώς - yellow

- Booking - Κέρδος 10%

Κάντε κράτηση ξενοδοχείο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό μέσω του yellowholidays.gr powered by Booking και κερδίστε επιβράβευση 10% σε yellows.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και τις 30 Ιουνίου 2023 για διαμονή με check out από 23/05 έως και 31/08/2023, αποκλειστικά με πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς.

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 50 yellows για κάθε 1€ πληρωμής για την κράτηση έως 400 ευρώ.

Για συναλλαγές από 401 ευρώ και άνω, τα μέλη θα λάβουν 50 yellows για τα πρώτα 400 ευρώ, ενώ για το υπόλοιπο ποσό θα λάβουν 10 yellows.