A- A+
Eurobank: Νέα λειτουργικότητα σε e-banking και m-banking για εκτέλεση συναλλαγών με ένα κλικ

Μία νέα ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργικότητα στα ψηφιακά κανάλια της Eurobank ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, προς διευκόλυνση των πελατών της τράπεζας.

Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής έχουν τη δυνατότητα με πολύ εύκολο τρόπο να επανεκτελέσουν μία συναλλαγή που πραγματοποίησαν στο παρελθόν.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ξαναπληκτρολογήσουν το ποσό της πληρωμής ή της μεταφοράς χρημάτων, αλλά και τον κωδικό πληρωμής ή το IBAN αντίστοιχα.

Πώς γίνεται

Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε κάθε συνήθη συναλλαγή στις αγαπημένες, καθώς η επανεκτέλεσή της μπορεί να γίνει το ίδιο εύκολα μέσω της σελίδας με την ανάλυση των κινήσεών σας.

Αναλυτικότερα, ανάλογα με το κανάλι που χρησιμοποιείτε, ακολουθείτε τα ακόλουθα βήματα:

- e-banking

Αφού εντοπίσετε στις κινήσεις του λογαριασμούς σας τη συναλλαγή που σας ενδιαφέρει κάντε κλικ πάνω της.

Στη συνέχεια ανοίγει ένα νέο παράθυρο με τις λεπτομέρειες της συναλλαγής. Στο κάτω μέρος του παραθύρου θα δείτε την επιλογή «Επανεκτέλεση συναλλαγής».

Επιλέγοντάς την, όλα τα στοιχεία της μεταφέρονται στη σελίδα για την εκτέλεσή της (ποσό, ΙΒΑΝ, αιτιολογία παραλήπτη).

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κλικ στις 3 κάθετες τελείες που φαίνονται στη γραμμή της συναλλαγής, δίπλα από το υπόλοιπο.

Στο νέο mini παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγετε «Επανεκτέλεση συναλλαγής».

- m-banking

Στις κινήσεις του λογαριασμού σας, καθώς βλέπε τις συναλλαγές που έχετε πραγματοποιήσει, υπάρχει η επιλογή «Νέα ίδια» δίπλα από κάθε μία.

Επιλέγοντάς την, όλα τα στοιχεία της μεταφέρονται στη σελίδα για την εκτέλεσή της (ποσό, ΙΒΑΝ, αιτιολογία παραλήπτη).