A- A+
Οικιακές συσκευές με επιστροφή 20% πληρώνοντας με κάρτες της Eurobank στο Πλαίσιο

Επιβράβευση 20% θα κερδίζουν οι κάτοχοι καρτών Eurobank που θα πραγματοποιήσουν αγορές οικιακών συσκευών στα καταστήματα Πλαίσιο το επόμενο διάστημα.

Με τον τρόπο αυτό θα κερδίζουν διπλά, δεδομένου ότι αυτήν την περίοδο τρέχουν οι χειμερινές εκπτώσεις και οι τιμές είναι ήδη πιο χαμηλές.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις κάρτες της Eurobank, χρεωστικές και πιστωτικές, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Πόσο κερδίζετε

Αναλυτικότερα, η επιβράβευση του 20% αφορά όλες τις αγορές οικιακών συσκευών αξίας 199 ευρώ και άνω.

Η συναλλαγή σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και τις 4 Φεβρουαρίου 2024, από φυσικό κατάστημα Πλαίσιο, στο plaisio.gr ή τηλεφωνικά.

Τη στιγμή της συναλλαγής σας θα κερδίζετε το 1% της αξίας της σε ευρώ €πιστροφή και το υπόλοιπο 19% θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας το αργότερο έως και τις 26 Φεβρουαρίου 2024.

Μετά την πίστωση της επιβράβευσης στο λογαριασμό σας, μπορείτε την εξαργυρώσετε σε οποιοδήποτε συτνεργάτη του προγράμματος.

Για παράδειγμα, αν κάνετε αγορές αξίας 300 ευρώ, παίρνετε πίσω 60 ευρώ €πιστροφή, τα οποία αποτελούν πραγματικό χρήμα στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις.

Αντί για χρήματα, πληρώνετε με τα ευρώ €πιστροφή, πχ. στο σούπερ μάρκετ ή σε πρατήρια καυσίμων.