A- A+
Ποιες τράπεζες κληρώνουν δώρα για όσους πληρώνουν με τις κάρτες τους - Δίνουν ακόμη και ΙΧ!

Διαγωνισμούς με πλούσια δώρα για τους κατόχους των καρτών τους διοργανώνουν αυτήν την περίοδο οι τράπεζες, δίνοντας έξτρα κίνητρο για να τις χρησιμοποιήσουν.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι πελάτες τους για να διεκδικήσουν τα δώρα είναι να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες συναλλαγές με τις κάρτες τους.

Κι αυτό διότι κάθε αγορά ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή για τις προγραμματισμένες κληρώσεις.

Οι δύο προσφορές

Αυτήν την στιγμή δύο τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει διαγωνισμούς για τους πελάτες τους. Πρόκειται για τις εξής:

Alpha Bank

Η τράπεζα θα κληρώσει 2 ηλεκτρικά αυτοκίνητα SUV bZ4X της ΤΟΥΟΤΑ και 75 δωροεπιταγές αξίας 200 ευρώ για αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι κάνουν συναλλαγές από 01.02.2024 έως και 14.04.2024 και όσοι αποκτήσουν νέα κάρτα Visa σε αυτό τιο διάστημα.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τις κάρτες Alpha Bank Visa που έχετε και όσες νέες αποκτάτε, τόσο περισσότερες συμμετοχές κερδίζετε.

Οι κάρτες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι οι εξής:

- Χρεωστικές κάρτες: Enter Bonus Visa, Enter Visa και Aegean Bonus Visa

- Πιστωτικές κάρτες: Alpha Bank Bonus Visa, Aegean Bonus Visa, Aegean Bonus Visa Premium και Χρυσή Alpha Bank Bonus Visa

- Προπληρωμένη κάρτα bleep Χαμόγελο Visa

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 2 μεγάλες κληρώσεις. Η πρώτη στις 28.03 για συναλλαγές ή νέες κάρτες από 01.02.2024 έως και 08.03.2024 και η δεύτερη στις 24.04 για αγορές που κάνετε ή νέες κάρτες που αποκτάτε από 09.03.2024 έως και 14.04.2024.

ADVERTISEMENT

Τράπεζα Πειραιώς


Η Τράπεζα Πειραιώς διοργανώνει διαγωνισμό για όλους τους κατόχους πιστωτικών της καρτών, με 3 νικητές συνολικά κάθε ημέρα έως και τις 29 Φεβρουαρίου.

Για τη συμμετοχή στις ημερήσιες κληρώσεις θα πρέπει να κάνετε συναλλαγές αξίας 10 ευρώ και άνω η κάθε μία.

Κάθε συναλλαγή αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στις καθημερινές κληρώσεις.

Οι νικητές θα κερδίζουν την αξία της συναλλαγής τους, με όριο τα 100 ευρώ.

Παράλληλα, η τράπεζα διοργανώνει και δεύτερο διαγωνισμό για όσους προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από την AVIN έως τις 18 Φεβρουαρίου και πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα.

Συνολικά θα κληρωθούν 20 κάρτες της AVIN OIL αξίας 500 ευρώ η καθεμία.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης ΑVIN σε επιλεγμένα πρατήρια κερδίζετε 5% επί της αξίας της συναλλαγής σας.

ADVERTISEMENT

Δώρο από τη Eurobank

Τέλος η Eurobank, χωρίς κλήρωση, δίνει δώρο 20 ευρώ σε όσους αποκτήσουν νέα πιστωτική κάρτα μέσω των ψηφιακών της καναλιών το επόμενο διάστημα.

Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις που θα υποβληθούν μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του Eurobank Mobile App ή του e-Banking.

Ανεβάζετε εύκολα το εκκαθαριστικό σας ή ακόμη ένα δικαιολογητικό, και υπογράφετε τη σύμβαση ηλεκτρονικά με ασφαλή διαδικασία.

Λαμβάνετε την πιστωτική κάρτα σας ταχυδρομικά, χωρίς να πάτε σε κατάστημα.

Όσοι κάνουν την αίτησή τους έως και τις 31.03.2024 και πραγματοποιήσουν αγορές συνολικής αξίας 50 ευρώ και πάνω με τη νέα κάρτα τους έως 30.04.2024 και θα κερδίζουν 1 δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ από το you.gr.

Αυτή μπορεί να εξαργυρωθεί αν πραγματοποιήσετε αγορές συνολικής αξίας 120 ευρώ και άνω.