A- A+
Eurobank: Προθεσμιακή 3 ή 6 μηνών με 0,50% επιτόκιο συνδυασμένη με αμοιβαία κεφάλαια

Μία εναλλακτική πρόταση για τους συντηρικούς επενδυτές που στοχεύουν σε μία μεγαλύτερη απόδοση για τα χρήματά σας σε σχέση με αυτές που προσφέρουν οι προθεσμιακές καταθέσεις, έχει η Eurobank.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα «Εκκίνηση Επένδυση», το οποίο συνδυάζει τοποθέτηση χρημάτων σε προθεσμιακή κατάθεση με υψηλό για τα δεδομένα της εποχής επιτόκιο και σε αμοιβαία κεφάλαια.

Το προϊόν απευθύνεται σε πελάτες Personal Banking της Eurobank, που έχουν στην τράπεζα τουλάχιστον 60.000 ευρώ και διαθέσουν ένα ποσό που μπορεί να ξεκινά από τις 30.000 ευρώ για το συγκεκριμένο προϊόν.



Επιτόκιο 0,50% για νέα κεφάλαια

Αναλυτικότερα, με το «Εκκίνηση Επένδυση», επενδύετε σε αμοιβαία κεφάλαια ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ σας.

Συγκεκριμέμα τα χρήματά σας τοποθετούνται στα ακόλουθα προϊόντα:

- Κατά 80% σε προθεσμιακή κατάθεση με διάρκεια 3 ή 6 μήνες και με επιτόκιο:

  • 0,50%, εάν αξιοποιείτε νέα χρήματα.
  • 0,30%, εάν αξιοποιείτε χρήματα από οποιονδήποτε λογαριασμό σας Eurobank.

- Κατά 20% σε αμοιβαία κεφάλαια GF ή LF

Πρόκειται για GF αμοιβαία κεφάλαια ή αμοιβαία κεφάλαια (LF) της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, που επενδύουν σε όλα τα είδη κινητών αξιών (μετοχές, ομόλογα, προϊόντα χρηματαγοράς) στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

ADVERTISEMENT


Ασφάλεια ζωής συνδεδεμένη με επενδύσεις

Παράλληλα με την επένδυσή σας σε αμοιβαία κεφάλαια, μπορείτε να συνδυάσετε το 20% των χρημάτων σας και με ασφαλιστικό επενδυτικό πρόγραμμα της Eurolife FFH:

- Εξασφαλίζω συστηματική επένδυση – με διάρκεια από 15 έως 40 χρόνια ή μέχρι να γίνετε 80 ετών και ισόποση επένδυση στα 2 αμοιβαία κεφάλαια του προγράμματος.

- Εξασφαλίζω επένδυση για το μέλλον – με ελάχιστη διάρκεια 10 χρόνια και επένδυση σε 1 από τα 2 αμοιβαία κεφάλαια του προγράμματος.

Με τακτικές καταβολές ασφαλίστρων κάθε 1, 3, 6 ή 12 μήνες μπορείτε να δημιουργήσετε κεφάλαιο για το μέλλον σας σε βάθος χρόνου.