A- A+
Εξασφαλίστε το μέλλον των παιδιών σας κάνοντας αποταμίευση - Ιδανικός μήνας ο Ιανουάριος για να ξεκινήσετε

Η αρχή κάθε νέας χρονιάς αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκινήσετε αποταμίευση, με τον Ιανουάριο να θεωρείται ιδανικός μήνας.

Το να βάζετε στην άκρη χρήματα για το μέλλον, δεν αποτελεί πάντοτε μία εύκολη υπόθεση, καθώς τα έξοδα τρέχουν και οι ρυθμοί της ζωής πολλές φορές μας αποπροσανατολίζουν από το σκοπό αυτό.

Ωστόσο, αν αναλογιστούμε τα οφέλη της αποταμίευσης, ειδικά για όσους έχουν παιδιά, θα διαπιστώσουμε πως αξίζει τον κόπο, έστω να το δοκιμάσουμε.

Η εύκολη λύση

Και επειδή κάθε αρχή είναι και δύσκολη, δεν χρειάζεται να μπλεχτείτε με μακροχρόνια αποταμιευτικά προγράμματα που δεν είναι εύκολα στην κατανόηση και πολλές φορές ενέχουν κινδύνους.

Η τοποθέτηση χρημάτων σε κλασικούς τραπεζικούς λογαριασμούς όχι μόνον είναι μία πολύ απλή υπόθεση, αλλά ταυτόχρονα σας εξασφαλίζει ένα σίγουρο εισόδημα, το ύψος του οποίου γνωρίζετε εκ των προτέρων.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την πορεία της προσπάθειάς σας για να συγκεντρώσετε ένα ποσό, για το μέλλον το δικό σας, αλλά και των παιδιών σας.

Η προσφορά της ProCredit Bank

Ειδικά αυτήν την περίοδο έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ένα υψηλό επιτόκιο για τα χρήματά σας, για διάστημα από 3 μήνες έως και 2 έτη, μέσω των προσφορών της ProCredit Bank Greece .

Η έξυπνη αναπτυξιακή τράπεζα θα προσφέρει τις προθεσμιακές της καταθέσεις με προνομιακούς όρους έως και το τέλος Απριλίου.

Συγκεκριμένα, τα επιτόκια διαμορφώνονται στα ακόλουθα επίπεδα:

  • 1,25% για 3 μήνες
  • 1,50% για 6 μήνες
  • 2% για 12 μήνες
  • 2,25% για 24 μήνες

Οι προθεσμιακές καταθέσεις της ProCredit Bank ανοίγουν αποκλειστικά online, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, γλυτώνοντάς σας πολύτιμο χρόνο.

Στη συνέχεια μέσω της πλατφόρμας e-banking παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη των καταθέσεών σας.

Τα οφέλη

Όσοι πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε αποταμίευση, θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε.

Κατ΄ αρχάς μέσω της αποταμίευσης δημιουργείτε ένα κεφάλαιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, σας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσετε τη ζωή σας χωρίς να αγχωθείτε για τα έξτρα βάρη μίας συγκεκριμένης περιόδου ή για το μειωμένο εισόδημά σας.

Επίσης, υπολογίζοντας εύκολα το ποσό που θα συγκεντρώσετε σε μερικούς μήνες ή χρόνια από σήμερα, καθώς οι καταθέσεις έχουν συγκεκριμένο επιτόκιο και δεν ενέχουν κίνδυνο για το αρχικό σας κεφάλαιο, συνειδητοποιείτε πιο εύκολα τις μελλοντικές σας ανάγκες.

Το κέρδος για τα παιδιά

Ειδικά αν έχετε παιδιά, οι λόγοι για να κάνετε αποταμίευση είναι πιο σημαντικοί. Με τα χρήματα που μαζεύετε μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τις σπουδές τους ή κάποια εκδρομή, εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Εξάλλου, η διαδικασία της αποταμίευσης από μόνη της σας καθιστά πιο πειθαρχημένους προς την κατεύθυνση της ικανοποίησης μελλοντικών αναγκών, δικών σας ή των παιδιών σας.

Εν τέλει, έχοντας χρήματα στην άκρη, και βλέποντας την αξία τους να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, αισθάνεστε οικονομικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι.

Η συστηματική αποταμίευση σας βοηθά να συγκεντρώσετε ένα ικανοποιητικό ποσό, το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στηρίξετε τα σχέδια των μικρότερων μελών της οικογένειάς σας, πριν ή μετά το ξεκίνημα της ενήλικης ζωής τους.