A- A+
Αν έχετε 60.000 ευρώ και άνω συμφέρει να τα έχετε σε 1 τράπεζα - Τα οφέλη

Δεν είναι λίγοι οι καταθέτες που επιλέγουν να διατηρούν τις καταθέσεις τους σε περισσότερες από μία τράπεζες. Αν όμως τα διαθέσιμα είναι 60.000 ευρώ και άνω συμφέρει η μεταφορά τους σε μία.

Εφόσον συγκεντρώσετε χρήματα αυτού του ύψους σε μία τράπεζα, τότε αυτόματα αναβαθμίζεστε σε πελάτες Personal Banking και εξασφαλίζετε μία σειρά από προνόμια.

Την υπηρεσία προσφέρουν σήμερα οι Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και HSBC.

Όλα τα προνόμια

Τα βασικά πλεονεκτήματα του personal banking είναι τα εξής:

- Καλύτερη Τιμολόγηση

Κερδίζετε αυξημένα επιτόκια καταθέσεων, μειωμένα επιτόκια στα δάνεια και σε κάρτες και δωρεάν ή με έκπτωση έξοδα στα προϊόντα αυτά (πχ. κάρτες χωρίς συνδρομή)


- Αποκλειστικά προγράμματα επιβράβευσης

Συμμετέχετε σε προγράμματα επιβράβευσης που σας εξασφαλίζουν μεγαλύτερο όφελος σε κάθε σας συναλλαγή, σε σχέση με τους ...κοινούς πελάτες.

Επιπλέον, έχετε περισσότερες επιλογές για την εξαργύρωση της ανταμοιβής σας.


- Προσωπικός σύμβουλος

Έχετε προσωπικό σύμβουλο που σας βοηθά να λαμβάνετε αποφάσεις χρηματοοικονομικού χαρακτήρα.

Θα σας βοηθήσει τόσο για την αξιοποίηση των καταθέσεών σας με τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου που ταιριάζει στο προφίλ σας, όσο και για τη δανειοδότησή σας.

Επιπλέον θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερα επενδυτικά προϊόντα σε σύγκριση με τους απλούς πελάτες.

Τέλος, κάθε μήνα λαμβάνετε στο e-mail σας newsletter με αναλύσεις για τις αγορές και τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις, που σας βοηθούν να πάρετε τις επενδυτικές σας αποφάσεις.

ADVERTISEMENT


- Καλύτερη εξυπηρέτηση με video banking

Πρόκειται για τη νέα μόδα στην εξαποστάσεως εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς μπορείτε με βιντεο-κλήση να μιλήσετε με το σύμβουλό σας από το σπίτι σας, σα να βρίσκεστε στο κατάστημα.

Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς προσφέρουν την υπηρεσία αποκλειστικά στους πελάτες personal banking, ενώ η Alpha Bank την έχει διαθέσιμη σε όλους μέσω της υπηρεσίας «myAlpha Ραντεβού».


- Ταξιδιωτικά προνόμια - lifestyle παροχές

Ορισμένα προγράμματα όταν ταξιδεύετε σας προσφέρουν προνόμια, όπως πρόσβαση σε lounges αεροδρομίων ή ταξιδιωτική ασφάλιση με αυξημένες καλύψεις

Επιπλέον, κάποιες τράπεζες προσφέρουν ειδική υπηρεσία που σας βοηθά να οργανώσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Από ένα ταξίδι ως μία κράτηση για το θέατρο (όταν ανοίξουν φυσικά...)