A- A+
Alpha Bank: Με 20% επιπλέον επιβράβευση σε Bonus η online προθεσμιακή κατάθεση ως 21/4

Δώρο 20% επιπλέον επιβράβευση σε Bonus πόντους θα προσφέρει η Alpha Bank τις επόμενες δύο εβδομάδες σε όσους ανοίξουν online προθεσμιακή κατάθεση.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν «Alpha Online Προθεσμιακή Κατάθεση με Bonus» που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του e-banking της τράπεζας.

Με αυτό, ο καταθέτης πέραν από τους τόκους κερδίζει και Bonus πόντους, οι οποίοι ενισχύουν την τελική του απόδοση, καθώς μπορούν να εξαργυρωθούν σε χιλιάδες επιχειρήσεις.

Αποτελούν δηλαδή πραγματικό χρήμα, ενώ δεν φορολογούνται όπως οι τόκοι με συντελεστή 15%. Άρα το κέρδος είναι ακέραιο.

Τα χαρακτηριστικά της προθεσμιακής

Το προϊόν διατίθεται για ποσά από 10.000 έως 300.000 ευρώ και για διάρκεια 3, 6 και 12 μηνών.

Ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης και τη διάρκεια τα επιτόκια διαμορφώνονται μεταξύ 0,45% και 1,10%.

Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε μήνα, ανεξάρτητα από την διάρκεια που θα επιλεγεί.

Επίσης σε μηνιαία βάση καταβάλλονται και οι Bonus πόντοι, ο αριθμός των οποίων μέσω της προσφοράς του 20% κυμαίνεται από 720 έως 77.040.

Αυτό σημαίνει ότι η ελάχιστη ανταμοιβή μέσω των αγορών σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος μπορεί να φτάσει έως τα 154 ευρώ.

ADVERTISEMENT

Πώς αυξάνεται το κέρδος

Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσετε 100.000 ευρώ στη 12μηνη έκδοση του προϊόντος θα κερδίσετε:

  • 935 ευρώ τόκους μετά από το φόρο
  • 77.040 bonus πόντους που αντιστοιχούν σε εκπτώσεις ή δωρεάν αγορές 154 ευρώ


Έτσι, το συνολικό καθαρό σας κέρδος διαμορφώνεται σε 1.089 ευρώ. Με την επιβράβευση δηλαδή, η απόδοσή σας αυξάνεται κατά 16,5%.

Σημειώνεται ότι στα αποτελέσματα του Moneyonline στη στήλη «Συνολικό Κέρδος» υπολογίζεται το τελικό όφελος, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τους καθαρούς τόκους που θα κερδίσετε, όσο και την επιβράβευση σε είδος, εφόσον υπάρχει.

Έτσι, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τις προθεσμιακές καταθέσεις με επιβράβευση με όλες τις υπόλοιπες, προκειμένου να αποφασίσετε τι πραγματικά σας συμφέρει.