A- A+
Τρ. Χανίων: Στις 150.000 ευρώ ρίχνει τον πήχη για τα premium επιτόκια στις προθεσμιακές καταθέσεις

Καλύτερα επιτόκια για ακόμη πιο χαμηλά ποσά προσφέρει η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων από την Τετάρτη 10/5, μέσω των προνομιακών της προθεσμιακών καταθέσεων.

Ο λόγος γίνεται για τις «Premium Προθεσμιακές Καταθέσεις», οι οποίες προσφέρουν σταθερά ή αυξανόμενα επιτόκια έως 3,1% και ταυτόχρονα δίνουν στον καταθέτη το δικαίωμα πρόωρης ανάληψης των χρημάτων του χωρίς ποινή.

Τι άλλαξε

Πλέον, το ελάχιστο όριο κατάθεσης που δίνει πρόσβαση στα συγκεκριμένα προϊόντα της τράπεζας έπεσε από τις 250.000 στις 150.000 ευρώ.

Οι επιλογές που έχουν οι καταθέτες είναι δύο:

- Premium 12

Προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 12 μηνών, με σταθερό επιτόκιο 1,75% για όλη τη διάρκεια της κατάθεσης.

Η καταβολή των τόκων γίνεται ανά τρίμηνο, ενώ την ίδια ημέρα υπάρχει η ευχέρεια πρόωρης διακοπής του προϊόντος χωρίς ποινή.


- Premium 24

Προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 24 μηνών με αυξανόμενο ανά εξάμηνο επιτόκιο, το οποίο ξεκινά από το 1% και φτάνει στο 3,1% στην τελευταία περίοδο εκτομισμού.

Η μέση ετησιοποιημένη απόδοση διαμορφώνεται στο 2,05%.

Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε έξι μήνες, ενώ την ημέρα πληρωμής τους από την τράπεζα ο καταθέτης έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε πρόωρη ανάληψη των χρημάτων του, χωρίς καμία ποινή.

Τα υπόλοιπα προγράμματα

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Χανίων διαθέτει μία μεγάλη γκάμα λογαριασμών προθεσμίας, που διατίθενται και online με bonus 0,05% στην τελική απόδοση.

Αναλυτικότερα, οι ετησιοποιημένες αποδόσεις τους διαμορφώνται στα ακόλουθα επίπεδα:

- Απλές προθεσμιακές καταθέσεις

Για ποσά από 5.000 ευρώ με διάρκεια από 1 έως 12 μήνες και επιτόκιο έως 1,90%. Η καταβολή των τόκων γίνεται στη λήξη της κατάθεσης.


- Μηνιαίο εισόδημα

Για ποσά από 5.000 ευρώ με διάρκεια από 3 έως 12 μήνες και επιτόκια έως 1,50%. Οι τόκοι καταβάλλονται μηνιαίως και την ίδια ημέρα δίνεται η δυνατότητα πρόωρης ανάληψης των χρημάτων χωρίς επιβάρυνση.


- Εξαρχής

Για ποσά από 5.000 ευρώ με διάρκεια από 3 έως 12 μήνες και επιτόκια έως 1,80%. Οι τόκοι καταβάλλονται στην αρχή της κατάθεσης.


- Online προθεσμιακή κατάθεση

Για ποσά από 5.000 ευρώ με διάρκεια από 1 έως 12 μήνες και επιτόκια έως 1,90%. Η καταβολή των τόκων γίνεται στη λήξη.