A- A+
Τα δίνουν όλα οι τράπεζες για να πάρετε πιστωτική μέσω e-banking - Nέα προσφορά

Κίνητρα για έκδοση νέων πιστωτικών καρτών μέσω e-banking δίνουν οι τράπεζες στους πελάτες τους, με ενίσχυση της επιβράβευσης σε είδος, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ανταμοιβής.

Όσοι υποβάλλουν αίτηση για έκδοση νέας πιστωτικής online δεν χρειάζεται να επισκεφθούν κατάστημα για υπογραφές, αλλά την παραλαμβάνουν σπίτι τους χωρίς καμία άλλη διαδικασία.

Πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας στο online banking, με τις τράπεζες να επιχειρούν την εξοικείωση των πελατών τους με το συγκεκριμένο κανάλι πώλησης προϊόντων.

Στόχος είναι σε λίγα χρόνια από σήμερα, η πλειονότητα των απλών προϊόντων, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες και μικροδάνεια  να διατίθεται μέσω e-banking ή mobile banking.

Η προσφορά της Εθνικής Τράπεζας

Από την περασμένη Δευτέρα η Εθνική Τράπεζα ενεργοποίησε μία νέα προσφορά για όσους επιλέξουν να κάνουν αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα μέσω e-banking, ακολουθώντας την πολιτική των Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, όσοι προχωρήσουν σε αίτηση για νέα πιστωτική μέσω e-banking ή mobile banking μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, κερδίζουν τα εξής:

- 5.000 go4more πόντους δώρο

- 3% μηνιαία επιβράβευση σε go4more πόντους στα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ  και πρατήρια Shell για αγορές έως το τέλος του 2020.


Η διαδικασία

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να εκδώσετε νέα πιστωτική κάρτα είναι να μπείτε στο Internet ή Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Επιλέγετε την πιστωτική κάρτα που θέλετε

2. Υποβάλετες τα απαραίτητα δικαιολογητικά

3. Προσδιορίζετε το όριο και τον τρόπο πληρωμής της κάρτας σας

Για να ξεκινήσετε θα χρειαστεί να έχετε έτοιμα για υποβολή το ΑΔΤ ή διαβατήριο, το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό και ένα αποδεικτικό απασχόλησης.


ADVERTISEMENT


Τι προσφέρουν οι άλλες τράπεζες

Δώρα προσέφεραν ή συνεχίζουν να προσφέρουν άλλες τράπεζες. Συγκεκριμένα:

  • Τράπεζα Πειραιώς

Εάν ολοκληρώσετε την αίτησή σας και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας αγορά έως και τις 31 Οκτωβρίου 2020, θα κερδίσετε 10.000 yellows ή τριπλάσιους welcome πόντους.

  • Alpha Bank Bonus

Η τράπεζα ανεξάρτητα από το πως θα κάνετε την αίτηση (online ή σε κατάστημα), προσφέρει από 3.000 έως 10.000 bonus πόντους ανάλογα με την κάρτα, ως δώρο καλωσορίσματος, οι οποίοι πιστώνονται μετά την πρώτη συναλλαγή.

  • Eurobank - Επιστροφή

Προσέφερε 20 ευρώ €πιστροφή σε όσους έκαναν μέσω e-banking αίτηση για έκδοση νέας πιστωτικής κάρτας το διάστημα από 24.07.2020 έως και 31.08.2020.

Δεν αποκλείεται να επαναλάβει την προσφορά.