A- A+
Ασφάλιση και επένδυση σε 1 προϊόν από τη ΝΝ και την Τρ. Πειραιώς - Καταβολές από 50 ευρώ το μήνα

Ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα βασιζόμενο σε ασφάλιση, συστηματικής αποταμίευσης και καθημερινής εγγύηση, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την NN Hellas.

Ο λόγος γίνεται για το Smart Move, στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε χωρίς αρχικό κεφάλαιο, με τακτικές καταβολές ασφαλίσττρων και δυνατότητα έξτρα καταβολών κατά τη διάρκειά του.

Τα ασφάλιστρα ξεκινούν από τα 50 ευρώ το μήνα και στη λήξη του προγράμματος, σας καταβάλλεται το μεγαλύτερο από την Αξία του Προσωπικού Λογαριασμού τη στιγμή εκείνη και το Εγγυημένο Κεφαλαίο.

Επιπρόσθετα, θα λάβετε και το Bonus λήξης, εφόσον δεν έχετε διακόψει την πληρωμή των ασφαλίστρων καθ’ όλη τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου.
    
Η είσπραξη από την πλευρά σας μπορεί να γίνει είτε εφάπαξ ή με τη μορφή σύνταξης.

Η ελάχιστη διάρκεια είναι τα 15 έτη. Αν το ετήσιο ασφάλιστρο είναι μικρότερο από €1.000, τότε η ελάχιστη διάρκεια είναι τα 20 έτη.

Η μέγιστη διάρκεια του προγράμματος είναι τα 25 έτη και εξαρτάται από την ηλικία σας, η οποία στη λήξη του προγράμματος δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 80 έτη.

Πλεονεκτήματα

Το Smart Move προσφέρει ένα συνδυασμό από οφέλη:

  • Προοπτική αποδόσεων
  • Διασφάλιση εγγυημένου κεφαλαίου καθημερινά
  • Δυνατότητα έκτακτων καταβολών
  • Δυνατότητα Ολικής ή Μερικής εξαγοράς εάν παραστεί ανάγκη
  •  Bonus λήξης
  • Ευελιξία στην πληρωμή ασφαλίστρων
  • Καθημερινή ενημέρωση online, μέσω της ιστοσελίδας my.nnhellas.gr
  • Εφαρμογή επενδυτικής στρατηγικής από την ΝΝ Hellas χωρίς να απαιτείται παρακολούθηση από ονν πελάτη

Εγγυημένο κεφάλαιο προγράμματος

Το προϊόν παρέχει καθημερινή εγγύηση που ισούται με το 80% της μέγιστης αξίας που έχει καταγράψει ο προσωπικός σας λογαριασμός (Ιστορικό Υψηλό).

Επιπλέον, παρέχετε Κάλυψη Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων σε περίπτωση απώλειας ζωής ή διαρκούς ολικής ανικανότητας από ατύχημα και εξασφαλίζει την καταβολή των ασφαλίστρων βασικής κάλυψης έως τη λήξη του συμβολαίου.

Σε περίπτωση απώλειας ζωής καταβάλλεται στους δικαιούχους το ασφαλισμένο κεφάλαιο, ανάλογα με το ασφάλιστρο Βασικής Κάλυψης.