A- A+
Στο 0,40% μειώθηκε το ανώτατο επιτόκιο στους λογαριασμούς μισθοδοσίας / σύνταξης της Εθνικής

Σε περικοπές στα επιτόκια των λογαριασμών μισθοδοσίας προχώρησε η Εθνική Τράπεζα, προσαρμόζοντας το ανώτατο επιτόκιο στο 0,40%.

Οι περικοπές που φτάνουν έως και τις 30 μονάδες βάσης αφορούν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας / σύνταξης Reward και Value.

Πρόκειται για καταθετικά προϊόντα μέσω των οποίων μισθωτοί και συνταξιούχοι εισπράττουν το μισθό ή της σύνταξή τους, εξασφαλίζοντας υψηλό επιτόκιο για τα πρώτα 1.000 ευρώ.

Επειδή το επιτόκιο είναι κλικακωτό, δεν έχει σημασία το υπόλοιπο του λογαριασμού για τον προσδιορισμό του επιτοκίου στη συγκεκρικένη κλίμακα.

Τα πρώτα 1.000 ευρώ θα τοκίζονται πάντα με το υψηλότερο επιτόκιο 0,40% ή 0,30% ανάλογα με το προϊόν.

Για το υπερβάλλον ποσό το επιτόκιο διαμορφώνεται σε 0,04% και 0,03% αντίστοιχα, ενώ καταργήθηκε η ενδιάμεση κλίμακα για ποσά από 1.000 έως 60.000 ευρώ που έδινε επιτόκιο 0,10%.

Συγκρίνετε σε 1΄ όλους τους λογαριασμούς μισθοδοσίας / σύνταξης

Δωρεάν παροχές

Οι δύο λογαριασμοί της Εθνικής Τράπεζας προσφέρουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν συναλλαγών.

Στο Μισθοδοτικό Value έχετε δωρεάν συναλλαγές με προμήθεια 2 ευρώ το μήνα.

Στο Μισθοδοτικός Reward οι δωρεάν συναλλαγές παρέχονται χωρίς προμήθεια.

Η επιλογή είναι δική σας και εξαρτάται από τον αριθμό των πληρωμών που κάνετε και το μέσο υπόλοιπου του λογαριασμού σας.

Συγκεκριμένα, το πακέρο περιλαμβάνει την εξόφληση χωρίς προμήθεια τριών λογαριασμών ενέργειας, ύδρευσης και τηλεφωνίας το μήνα, μέσω πάγιας εντολής. ​

Όλα τα προνόμια

Επιπλέον, έχετε τα ακόλουθα προνόμια:

- ​Αξιοποιήστε το πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Υγείας που περιλαμβάνει εξετάσεις και πρόσθετες παροχές του Συμβεβλημένου Διαγνωστικού Κέντρου. ​

- ​Ενημερωθείτε άμεσα για τις κινήσεις καρτών και λογαριασμών μέσω e-mail ή/και SMS, μέσω της υπηρεσίας i-bank alert "mini Value" που σας παρέχεται δωρεάν.
​ ​ ​
​- Καλύψτε τις έκτακτες ανάγκες σας εύκολα και γρήγορα, με τα προνόμια που σας παρέχει το δικαίωμα υπερανάληψης (μόνο στον τρεχούμενο λογαριασμό) με άτοκα τα πρώτα €150 και ιδιαίτερα προνομιακό επιτόκιο για το επιπλέον ποσό.

- ​Χρησιμοποιήστε την πιστωτική κάρτα Μastercard, Visa, Gold Mastercard ή Platinum Mastercard για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με έκπτωση 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο αγορών και δωρεάν συνδρομή για όλη τη διάρκεια τήρησης του λογαριασμού.
​ ​ ​
​- Χρηματοδοτήστε τα σχέδιά σας ή καλύψτε προσωπικές σας ανάγκες μέσω του προσωπικού δανείου Ανταπόδοση και επωφεληθείτε έκπτωσης 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο. ​ ​

Επιλέξτε το στεγαστικό δάνειο που σας ταιριάζει και προχωρήστε στη διαδικασία αίτησης με έκπτωση 30% στην εφάπαξ δαπάνη για έρευνα και έλεγχο αιτήματος και έγκρισης.
​ ​ ​
​- Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα Κλασικό, Έξτρα και Προνομιακό και επωφεληθείτε από την έκπτωση 10% επί των μικτών ασφαλίστρων που παρέχεται από την Εθνική Ασφαλιστική. ​

Εκμεταλλευτείτε την προνομιακή τιμολόγηση που προσφέρεται από την Εθνική Ασφαλιστική και σας παρέχεται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόσθετης κάλυψης υγείας για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.