A- A+
Ρεύμα: Ποιοι είναι οι φθηνότεροι πάροχοι για το Νοέμβριο - Αλλάξτε online εταιρεία και κερδίστε

Αυξημένες μεοσταθμικά είναι οι τιμές του ρεύματος για το μήνα Νοέμβριο που ανακοίνωσαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας. Ωστόσο, οι ευκαιρίες παραμένουν.

Στα νέα τιμολόγια οι τιμές ανά κιλοβατώρα στις οικιακές παροχές κυμαίνονται από 0,075 έως 0,233 ευρώ, ενώ ορισμένες εταιρείες προσφέρουν δώρο στους νέους πελάτες τους.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί το πρόγραμμα στο οποίο σήμερα είναι ενταγμένη η οικιακή σας παροχή να είναι ιδιαίτερα ακριβό και να πληρώνετε έως και 3 φορές περισσότερο για το ρεύμα που καταναλώνετε.

Η κρατική επιδότηση

Οι τιμές δε, πέφτουν ακόμη περισσότερο, αν συνυπολογιστεί και η κρατική επιδότηση που ανακοινώθηκε για τον ερχόμενο μήνα.

Αυτή ανέρχεται σε 2,5 σεντς ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρων, ενώ για να δοθεί το βοήθημα για την υπερβάλλουσα κατανάλωση, θα πρέπει να έχει μειωθεί κατά 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Με αυτά τα δεδομένα, οι τιμές ξεκινούν ακόμη και από τα 0,05 ευρώ ανά κιλοβατώρα, που παραπέμπουν σε προ της ενεργειακής κρίσης επίπεδα.

Καλό θα ήταν λοιπόν να ελέγξετε το πρόγραμμα στο οποίο είναι ενταγμένη η παροχή σας και να προχωρήσετε είτε στην αλλαγή του στον ίδιο πάροχο ή στη μεταφορά της σε άλλη εταιρεία, εφόσον βρείτε καλύτερη προσφορά.

ADVERTISEMENT

Online αλλαγή

Η σύγκριση των τιμολογίων ρεύματος είναι μία εύκολη διαδικασία, ενώ η αλλαγή του προγράμματός σας ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις λίγα λεπτά της ώρας, online, μέσω της υπηρεσίας allazorevma.

Στους ακόλουθους πίνακες μπορείτε να βρείτε τις τιμές σε όλες τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για οικιακά ακίνητα.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Online Αίτηση» δίπλα από κάθε πρόγραμμα, μπορείτε χωρίς κανένα κόπο, από την άνεση του χώρου σας να αλλάξετε πάροχο.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και λαμβάνετε ένα e-mail που αναφέρει τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποστείλετε με ηλεκτρονικό τρόπο.

Μετά την αποστολή τους η διαδικασία αναλαμβάνεται από την υπηρεσία allazorevma.

ADVERTISEMENT

Οικιακά τιμολόγια

Αναλυτικότερα, οι τιμές ρεύματος για το Νοέμβριο διαμορφώνονται στα ακόλουθα επίπεδα:

Τιμές προ κρατικής επιδότησης και μετά την έκπτωση συνέπειας, όπου αυτή προβλέπεται