A- A+
Προσφορές επιβράβευσης με κέρδος ως 20% πληρώνοντας για τις διακοπές σας με κάρτα

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τα έξοδα των διακοπών ενεργοποίησαν οι τράπεζες, για όσους επιλέξουν συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και πληρώσουν με την κάρτα τους.

Ειδικότερα, μέσω των νέων ενεργειών οι τράπεζες δίνουν πίσω στους πελάτες τους έως και το 20% της αξίας των συναλλαγών που θα πραγματοποιήσουν.

Οι πρσοφορές αφορούν ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, καύσιμα κίνησης και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Το όφελος μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Με τον τρόπο αυτό οι κάτοχοι των καρτών μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος των διακοπών τους, μιας και η ανταμοιβή αποτελεί πραγματικό χρήμα.

Όλες οι νέες προσφορές

Αναλυτικότερα, οι προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης που έχουν ενεργοποιήσει οι τράπεζες είναι οι εξής:


Εθνική Τράπεζα - go4more


  • ekdromi.gr

Κάντε κράτηση για ξενοδοχείο μέσω του ekdromi.gr έως τις 27/7 και κερδίστε έως και το 20% της αξίας της συναλλαγής σας σε go4more πόντους.

Συγκεκριμένα, το όφελος ανέρχεται σε:

- 80 πόντους ανά 1 ευρώ (20%) με χρήση πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών

- 40 πόντους ανά 1 ευρώ (10%) με χρήση χρεωστικών καρτών

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της προσφοράς μπορείτε να επωφεληθείτε από μία δωρεάν διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Δείτε τα ξενοδοχεία της προσφοράς



  • Πρατήρια Shell

Για όσους προγραμματίζουν οδικό ταξίδι μπορούν να κερδίσουν επιλέγοντας πρατήρια Shell για το γέμισμα του ρεζερβουάρ τους.

Συγκεκριμένα, μέχρι και το τέλος Ιουλίου, κατά τη διάρκεια των τριημέρων (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) οι κάτοχοι καρτών go4more της Εθνικής Τράπεζας θα κερδίζουν επιβράβευση ως 5% για αγορές σε πρατήρια καυσίμων Shell.

Συγκεκριμένα, το όφελος ανά 1 ευρώ συναλλαγής θα ανέρχεται τα τριήμερα 30/6-2/7, 7-9/7, 14-16/7, 21-23/7, 28-30/7, σε:

  • 12 πόντους με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας
  • 20 πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας

Η προσφορά ισχύει για συναλλαγές από 30 ευρώ και άνω και με ανώτατο συνολικό ποσό συναλλαγών 500 ευρώ για όλη τη διάρκεια της ενέργειας.

Τη στιγμή της συναλλαγής θα κερδίζετε τη μόνιμη επιβράβευση του προγράμματος και η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων θα γίνει έως τις 8/9/2023.


  • Avis

Βρείτε και ενοικιάστε το αυτοκίνητο που πάντα θέλατε σε έναν σταθμό AVIS στην Ελλάδα και το avis.gr.

Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 21/06 έως και 31/07, έχετε κέρδος 15% της αξίας της συναλλαγής σας. Συγκεκριμένα, κερδίζετε:


- 15% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση πιστωτικής κάρτας (60 πόντοι ανά 1 ευρώ)

- 10% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση χρεωστικής κάρτας (40 πόντοι ανά 1 ευρώ)

Η προσφορά ισχύει για παραλαβές οχημάτων από 22/6/2023 έως 31/12/2023, με εξαίρεση το διάστημα 1/8/23 έως 16/8/23.


ADVERTISEMENT


Eurobank - €πιστροφή


  • my-diakopes.gr

Κλείστε τις καλοκαιρινές διακοπές σας με το my-diakopes.gr από 01.07.2023 έως και 10.07.2023 και κερδίστε 10% €πιστροφή σε όλα τα πακέτα προσφορών με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Στο my.diakopes.gr βρίσκετε online μοναδικές προσφορές για:

- Δωμάτια ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα

- Τουριστικά πακέτα για ταξίδια στην Ελλάδα

Δείτε όλες τις προσφορές


  • Aegean Sea Lines

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας για τις Κυκλάδες στην Aegean Sea Lines και κερδίστε 5% €πιστροφή, χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Ταξιδεύετε από το λιμάνι του Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Ίο και Σαντορίνη. Φτάνετε στον προορισμό σας με το συμβατικό πλοίο ΑΝΕΜΟΣ.


ADVERTISEMENT


Τράπεζα Πειραιώς


Η τράπεζα διοργανώνει διαγωνισμό για τους κατόχους των πιστωτικών της καρτών που θα τις χρησιμοποιήσουν για την πληρωμή των εξόδων των διακοπών τους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε τα έξοδα με την κάρτα σας. Οι δαπάνες που μετρούν, στο πλαίσιο της ενέργειας, αφορούν τα εξής:

  • Διαμονή
  • Ενοικίαση οχήματος
  • Αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Κάθε συναλλαγή από 20/6/2023 έως 20/8/2023 με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς για τα έξοδα των καλοκαιρινών διακοπών, αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση:

Από αυτήν θα αναδειχθούν 100 τυχεροί νικητές που θα κερδίσουν επιστροφή των εξόδων των διακοπών τους με μέγιστο ποσό επιστροφής τα 500 ευρώ.