A- A+
Διαγωνισμοί με έπαθλα ως 3.000 ευρώ για όσους πληρώνουν με τις κάρτες τους - Οι 3 ενέργειες

Διαγωνισμούς με πλούσια δώρα διοργανώνουν τράπεζες και χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί για όσους επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους με κάρτα το επόμενο διάστημα.

Όσο περισσότερο τις χρησιμοποιείτε για τις αγορές σας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να είστε ένα από τους τυχερούς που θα κληρωθούν.

Η αξία των δώρων φτάνει ακόμη και τις 3.000 ευρώ, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς τις επιχειρήσεις στις οποίες γίνονται οι αγορές.

Δηλαδή μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές ακόμη και σε μη συνεργαζόμενες με την τράπεζά σας επιχειρήσεις και να λάβετε συμμετοχή που σας αναλογεί για τις προγραμματισμένες κληρώσεις.

Οι 3 διαγωνισμοί

Αναλυτικότερα, αυτήν την περίοδο είναι σε εξέλιξη οι ακόλουθοι τρεις διαγωνισμοί:

1. Κάρτες Visa

Ανεξάρτητα από την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα σας και το είδος της (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη), συμμετέχετε σε κλήρωση που διοργανώνει η Visa.

Όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιήσετε με την κάρτα σας το διάστημα από 14 Ιουνίου έως 19 Αυγούστου 2023, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να είστε ένας από τους τυχερούς που θα διεκδικήσει δωροκάρτες για αγορές στο Shopflix, αξίας:

  • 3.000 ευρώ: 1 νικητής
  • 1.000 ευρώ: 12 νικητές
  • 500 ευρώ: 20 νικητές
  • 100 ευρώ: 100 νικητές

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν εντός χρονικού διαστήματος 7 ημερών.

Σημειώνεται ότι για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να ανεβάσετε την απόδειξή σας στην ιστοσελίδα της Visa.


ADVERTISEMENT


2. Χρεωστικές κάρτες Attica Bank

Η τράπεζα διοργανώνει το διαγωνισμό «Lucky July» για τους κατόχους των χρεωστικών της καρτών Attica Debit Visa.

Κάθε ημέρα του Ιουλίου ένας τυχερός θα κερδίζει κατόπιν κλήρωσης, μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για αγορές στα καταστήματα Public και Media Markt.

Κάθε συναλλαγή με την κάρτα Attica Debit Visa μεταφράζεται σε μια συμμετοχή στην κλήρωση. Αρα, όσες περισσότερες συναλλαγές, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε.

Η κλήρωση για τους συνολικά 31 τυχερούς θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.


ADVERTISEMENT


3. Πιστωτικές κάρτες Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς διοργανώνει διαγωνισμό για τους κατόχους των πιστωτικών της καρτών που θα τις χρησιμοποιήσουν για την πληρωμή των εξόδων των διακοπών τους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε τα έξοδα με την κάρτα σας. Οι δαπάνες που μετρούν, στο πλαίσιο της ενέργειας, αφορούν τα εξής:

  • Διαμονή
  • Ενοικίαση οχήματος
  • Αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια


Κάθε συναλλαγή από 20/6/2023 έως 20/8/2023 με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς για τα έξοδα των καλοκαιρινών διακοπών, αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση:

Από αυτήν θα αναδειχθούν 100 τυχεροί νικητές που θα κερδίσουν επιστροφή των εξόδων των διακοπών τους με μέγιστο ποσό επιστροφής τα 500 ευρώ.