A- A+
Πόσα θα κερδίσετε αν κλείσετε χρήματα σε προθεσμιακή για όλο το 2021

Τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων βρίσκονται μετά τις συνεχείς περικοπές τους στο ναδήρ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα από αυτά των ανοιχτών λογαριασμών.

Με δεδομένο ότι οι περικοπές στις αποδόσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη χρονιά, όσους δεν έχουν σκοπό να δαπανήσουν ή να επενδύσουν τις αποταμιεύσεις τους αλλού, οι προθεσμιακές καταθέσεις παραμένουν η συμφερότερη επιλογή αυτή τη στιγμή.

Στην αγορά διατίθενται προϊόντα διάρκειας έως και 12 μηνών με επιτόκια που φτάνουν έως και το 0,60% στις εμπορικές τράπεζες, ενώ το όφελος μπορεί να αυξηθεί μέσω της επιβράβευσης σε είδος που προσφέρουν ορισμένα προγράμματα.

Πόσα θα κερδίσετε

Όσο πιο υψηλό είναι το ποσό της κατάθεσης, τόσο μεγαλύτερο είναι και το όφελός σας.

Για να βρείτε πόσα ακριβώς θα κερδίσετε, σε τόκους και σε είδος, χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγετε το ποσό που θέλετε να αποταμιεύσετε και τη διάρκεια της κατάθεσης.

Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε χρήση και των υπόλοιπων φίλτρων.

ADVERTISEMENT

Για να πάρετε μία γεύση του τι μπορείτε να κερδίσετε από τις προθεσμιακές καταθέσεις, εφόσον ανοίξετε λογαριασμό τις επόμενες ημέρες, παραθέτουμε ορισμένα παραδείγματα με τις καλύτερες αποδόσεις:

Στους πίνακες που ακολουθούν απεικονίζονται οι καλύτερες προθεσμιακές καταθέσεις ανά ποσό, με το επιτόκιό τους και το συνολικό καθαρό κέρδος (μετά φόρων τόκοι+επιβράβευση).

  • 30.000 ευρώ

ADVERTISEMENT

  • 50.000 ευρώ


ADVERTISEMENT

  • 100.000 ευρώ



ADVERTISEMENT

  • 150.000 ευρώ

ADVERTISEMENT