A- A+
Ποιες τράπεζες εξυπηρετούν πελάτες μέσω video κλήσης - Πώς κλείνετε ραντεβού

Η εξυπηρέτηση πελατών μέσω video κλήσης είναι πλέον μία πραγματικότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, υπηρεσία που έχει κερδίσει έδαφος μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Ολοένα και περισσότεροι πελάτες τραπεζών που προσφέρουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία τη χρησιμοποιούν πλέον κατά κόρον για την επικοινωνία με το σύμβουλό τους.

Εκτός από την προστασία έναντι του κορωνοϊού, το video banking προσφέρει ταχύτερη εξυπηρέτηση, καθώς τα καταστήματα πλέον δέχονται επισκέψεις μόνο με ραντεβού.

Επειδή αρκετοί τραπεζοϋπάλληλοι δουλεύουν πλέον από το σπίτι, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής τηλε-εργασίας, είναι πιθανό να χρειαστεί να περιμένετε ακόμη και 10 ή 15 ημέρες για να κάνετε το ραντεβού σας.

Λύση το video banking

Λύση στα προβλήματα αυτά προσφέρει το video banking. Από την άνεση του χώρου σας, εφόσον διαθέτετε υπολογιστή και κάμερα, επικοινωνείτε με το σύμβουλό σας για ό,τι σας απασχολεί.

Η επικοινωνία μπορεί να γίνει ανάλογα με την τράπεζα με ή χωρίς ραντεβού, ενώ ο χρόνος αναμονής μπορεί να είναι από λίγα λεπτά έως κάποιες ημέρες, ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας κάθε υπηρεσίας.

Αναλυτικότερα, οι τράπεζες που προσφέρουν στους ιδιώτες πελάτες τους εξυπηρέτηση μέσω video κλήσης είναι οι ακόλουθες:

  • Alpha Bank

Δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ιδιώτες πελάτες της να επικοινωνήσουν μέσω βίντεο-κλήσης με εκπρόσωπο της τράπεζας από το κατάστημα επιλογής τους.

Για τη βιοντεκλήση θα χρειαστεί να κλείσετε online το ραντεβού σας στην εφαρμογή MyAlpha Ραντεβού και να επιλέξουν αυτόν τον τρόπο εξυπηρέτησης από εκπρόσωπο συγκεκριμένου καταστήματος.

Στη συνέχεια θα τους καλέσει ο εκπρόσωπος της τράπεζας για να συνεννοηθούν για τα περαιτέρω.

Ειδικά για τους πελάτες τους personal banking, το ραντεβού μπορεί να κανονιστεί και απευθείας με τον προσωπικό τους σύμβουλο, με τηλεφωνική κλήση.

ADVERTISEMENT


  • Eurobank

Προσφέρει την υπηρεσία video banking είτε σε ιδιώτες πελάτες του personal banking.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάζεται απαραιτήτως ραντεβού.

Μέσω του e-banking και εφόσον είναι εργάσιμη ημέρα και ώρα επικοινωνείτε απευθείας με το σύμβουλό σας.

Μόνον αν είναι απασχολημένος εκείνη τη στιγμή θα χρειαστεί να περιμένετε είναι να κλείσετε επί τόπου ραντεβού για συνομιλία μαζί του, την ίδια ημέρα ή όποτε σας βολεύει.


ADVERTISEMENT


  • Τράπεζα Πειραιώς

Προσφέρει την υπηρεσία video banking σε ιδιώτες πελάτες του personal banking.

Έχετε τρεις επιλογές στον τρόπο επικοινωνίας:

  • Βίντεο- κλήση
  • Web chat
  • Τηελφωνικά

Έτσι, άμεσα με εκπρόσωπο της τράπεζας.

Συνδέεστε με την υπηρεσία μέσω του εικονιδίου Online support, το οποίο εμφανίζεται στην αρχική σελίδα στο κάτω μέρος της οθόνης της winbank.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη τις ακόλουθες ώρες:

  • Video- Audio: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 με 23:00
  • Chat: Δευτέρα - Κυριακή 08:00 με 23:00