A- A+
Μετά το e-banking, το m-banking και το v-banking έρχεται το phygital banking

Μία νέα καινοτομία αναμένεται να λανσάρει πολύ σύντομα στην ελληνική αγορά συστημικός όμιλος. Ο λόγος γίνεται για το phygital banking. Πώς θα λειτουργεί.

Με γρήγορα βήματα καλύπτουν οι ελληνικές τράπεζες την απόσταση που τους χωρίζει ως προς τις ψηφιακές παροχές, από τους παγκόσμιους πρωταθλητές του είδους.

Παράλληλα με το συνεχή εκσυχρονισμό των ηλεκτρονικών υπηρεσιών (e-banking, m-banking) και την καθιέρωση στη χώρα μας της εξυπηρέτησης μέσω βίντεο-κλήσης (v-banking), έρχεται σύντομα μία νέα μορφή εξυπηρέτησης με την ονομασία phygital banking.

Πώς λειτουργεί

Η Eurobank είναι η τράπεζα θα θα εισάγει στην ελληνική αγορά το phygital banking, το οποίο σύμφωνα με τα στελέχη της τράπεζας θα συνιστά όταν τεθεί σε λειτουργία, τη μεγαλύτερη καινοτομία στην εγχώρια αγορά.

Πρόκειται για μια σειρά «ταξιδιών εξυπηρέτησης» των πελατών που ξεκινούν από το φυσικό κόσμο και ολοκληρώνονται ψηφιακά, ή αντιστρόφως, ξεκινούν από τον ψηφιακό κόσμο και ολοκληρώνονται με τη συνδρομή εξειδικευμένου τραπεζικού συμβούλου.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις συνδυάζονται αρμονικά ψηφιακές τεχνολογίες, τεχνολογίες video, και officers της τράπεζας, ώστε να δημιουργούν μια εξαιρετική και ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες της τράπεζας.

Έτσι, ο πελάτης θα μπορεί να αποκτά εύκολα και με την κατάλληλη καθοδήγηση από τα στελέχη της τράπεζας, υπηρεσίες και προϊόντα, απολαμβάνοντας το ταξίδι από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή.

Πολύ σύντομα η τράπεζα θα προχωρήσει στις επίσημες ανακοινώσεις.

ADVERTISEMENT

Νέα online προϊόντα

Επίσης μέσα στο τρέχον έτος η τράπεζα θα διευρύνει την γκάμα των προϊόντων που διαθέτει online.

Παράλληλα, σε προϊόντα που διαθέτει ήδη θα προστεθούν βελτιωμένες εκδόσεις, στη βάση των επισημάνσεων των πελατών της τράπεζας.

Τέλος, στόχος είναι η παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών, και στοχευμένης εξυπηρέτησης, με χρήση σύγχρονων μεθόδων που θα αξιοποιούν τα δεδομένα τα οποία μοιράζονται με την τράπεζα οι πελάτες της.

Πλέον, η Eurobank είναι έτοιμη και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να διαθέσει τις συγκεκριμένες α λα καρτ υπηρεσίες.