A- A+
Ποια είναι τα πιο γενναιόδωρα προγράμματα επιβράβευσης καρτών - Μόνιμο κέρδος ως 13%

Μόνιμο όφελος έως και 13% προσφέρουν σε κάθε συναλλαγή οι τράπεζες σε όσους κάνουν αγορές με κάρτα που συμμετέχει σε πρόγραμμα επιβράβευσης.

Σε γενικές γραμμές τα βασικά προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών (Bonus, Επιστροφή, go4more, yellow) προσφέρουν επιβράβευση που διαμορφώνεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων μεταξύ 0,80% και 2%.

Κατά καιρούς υπάρχουν προσφορές με σημαντικά μεγαλύτερο όφελος, πχ. 20%, ωστόσο ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, μεγαλύτερα ποσοστά επιβράβευσης προσφέρουν για αγορές σε επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που δεν είναι πρώτης ανάγκης.

Έχουν ωστόσο το πλεονέκτημα ότι η εξαργύρωση της ανταμοιβής γίνεται σε πλειάδα επιχειρήσεων, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του κατόχου της κάρτας.

Πώς να αυξήσετε το κέρδος

Αν θέλετε να απογειώσετε όμως πραγματικά το όφελός σας από τις συναλλαγές με κάρτες, καλό θα ήταν να ρίξετε μία ματιά και στα λοιπά προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών.

Σε αυτά, το ποσοστό του κέρδους ανά συναλλαγή μπορεί να φτάσει έως και το 13%. Υπάρχει όμως ο εξής περιορισμός:

Η εξαργύρωση της ανταμοιβής σας γίνεται σε ένα στενό εύρος επιχειρήσεων ή ακόμη και σε μία μόνο εταιρεία.

Από την άλλη βέβαια, είναι θετικό πως σε αυτά τα προγράμματα επιβράβευσης έχετε όφελος, που συνήθως διαμορφώνεται σε 1% και σε αγορές εκτός του δικτύου των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

ADVERTISEMENT

Οι καλύτερες κάρτες

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων επιβράβευσης του Moneyonline, τα προγραμματα επιβράβευσης με την πιο γενναιόδωρη ανταμοιβή είναι τα εξής: