A- A+
Πακέτο εκπτώσεων για μικρομεσαίους από τη Mastercard - Δημιουργία e-shop με προνομιακούς όρους

Μία νέα πλατφόρμα που παρέχει προσφορές, ψηφιακές λύσεις, υπηρεσίες και εκπαίδευση, δημιούργησε η Mastercard για όλους τους ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν κάρτες με το σήμα της.

Ο λόγος γίνεται για την πλατφόρμα Digital Doors, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα περαιτέρω βελτίωσης της λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και εκσυγχρονισμού τους, με την ανάπτυξη της διαδικτυακής τους παρουσίας.

Όλες οι παροχές

Αναλυτικότερα, μέσω της πλατφόρμας παρέχονται τα εξής:

- Internet 100 Mbps και εξοπλισμός πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε προνομιακή τιμή για δύο χρόνια από τη Vodafone

- Έκπτωση στην ενοικίαση επαγγελματικού αυτοκινήτου ή van μέσω της Avis

- Έκπτωση σε χρεώσεις ρεύματος και φυσικού αερίου μέσω της Watt+Volt

- Δυνατότητα κατασκευής e-shop από τη Shopie, με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους

- Αποκλειστικές παροχές επικοινωνίας και διαφήμισης σε προνομιακές τιμές σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου

ADVERTISEMENT

Ψηφιακή προστασία

Εξάλλου, το προσεχές χρονικό διάστημα η Mastercard θα εντάξει και θα προσφέρει δωρεάν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις την υπηρεσία Cyber Quant.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργαλείο αξιολόγησης του επιπέδου προστασίας μίας επιχείρησης σε θέματα κυβερνοασφάλειας.

Τέλος, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), προσφέρεται μία σειρά από δωρεάν online μαθήματα, για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων.