A- A+
Οφθαλμολικός έλεγχος στην τιμή των 30 ευρώ για όλους από την INTERAMERICAN

Οφθαλμολογικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ, στο ευρύ κοινό αδιακρίτως -και όχι μόνο στους ασφαλισμένους της, προσφέρει η INTERAMERICAN.

Η προσφορά θα ισχύει για έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στις ιδιόκτητες υποδομές υπηρεσιών υγείας της INTERAMERICAN κατά το διάστημα από 21 Σεπτεμβρίου έως και 20 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, η οφθαλμολογική προσφορά περιλαμβάνει έλεγχο: οπτικής οξύτητας, σχισμοειδούς λυχνίας, διάθλασης, χρωματικής αντίληψης και ακόμη, τονομέτρηση, κλινική εξέταση από τον οφθαλμίατρο και συνταγογράφηση φαρμάκων ή γυαλιών μυωπίας.

Ενδεικτικό της εμπειρίας του τομέα οφθαλμολογικών υπηρεσιών στις υποδομές της εταιρείας είναι το ότι κατά την τελευταία πενταετία έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 6.000 επισκέψεις από ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία της Αθηναϊκής Mediclinic και περισσότερες από 15.000 επισκέψεις στα δύο πολυϊατρεία Medifirst της INTERAMERICAN.

Επίσης, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 5.000 οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις στην κλινική.

Πού κλείνετε ραντεβού

Για προγραμματισμό επίσκεψης για τον οφθαλμολογικό έλεγχο στο πλαίσιο της προσφοράς από 21 Σεπτεμβρίου έως και 20 Οκτωβρίου, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί:

• Αθηναϊκή Μediclinic: Δορυλαίου 24, πλατεία Μαβίλη, τηλ.: 210 6475000

• Μedifirst νοτίων προαστίων: Μ. Γερουλάνου 1, Αργυρούπολη, τηλ.: 210 9919222

• Μedifirst βορείων προαστίων: Λεωφ. Κηφισίας 16 & Χαλεπά, Παράδεισος Αμαρουσίου, τηλ.: 211 1054900