A- A+
Το νέο app της INTERAMERICAN που επιτρέπει την αυτοδιάγνωση βάση των συμπτωμάτων σας

Την εφαρμογή Μedi-ON προσφέρει στους πελάτες της ασφαλισμένους σε προγράμματα υγείας η INTERAMERICAN, επιτρέποντας μία πρώτη διάγνωση βάση συμπτωμάτων.

Πρόκειται για ένα app μεθοδικού ελέγχου της υγείας στη βάση πρώτων ενδείξεων που έχει ο ενδιαφερόμενος, που διατίθεται δωρεάν στους ασφαλισμένους της εταιρείας από τις 12 Μαϊου και ήδη, έχει περιέλθει σε χρήση σημαντικού αριθμού πελατών.

To Medi-ON είναι η πρώτη εφαρμογή ελέγχου συμπτωμάτων που έχει επικυρωθεί επιστημονικά, με ακρίβεια 91,3%.

Νοσοκομεία και ινστιτούτα σε Ευρώπη και Αμερική συνεχίζουν σταθερά τις κλινικές μελέτες για την ακρίβεια των αξιολογήσεων.

Παράλληλα με την εγκυρότητά του, το Medi-ON αναδεικνύει το μέλλον της ιατρικής στο επίπεδο της πρωτοβάθμιας υγείας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence), προηγμένη δυνατότητα που ελάχιστα apps ελέγχου συμπτωμάτων τη χρησιμοποιούν.

Το Medi-OΝ είναι ένα από αυτά, προσφέροντας μια πρωτόγνωρη μοναδική εμπειρία στους πελάτες υγείας της INTERAMERICAN.

Τα στοιχεία που συμπληρώνει ο ασθενής στην εφαρμογή είναι απόρρητα και η εταιρεία δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά, συνεπώς δεν επηρεάζουν τα συμβόλαια που ο ίδιος διαθέτει.  

Πώς λειτουργεί το app

Οι δυνατότητες του Medi-ON το καθιστούν ιδιαίτερα χρήσιμο σε γονείς και οικογένειες, φοιτητές, εργαζόμενους και σε κάθε πολίτη που είναι ανοικτός στη χρήση εφαρμογών για κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ.

Δείτε σε βίντεο πώς δουλεύει η εφαρμογή:

Η διαδικασία χρήσης περιλαμβάνει πολύ απλά βήματα για τον ασφαλισμένο:

•    Απαντά ένα σύνολο ερωτήσεων με προσωποποιημένες πληροφορίες όπως: φύλο, ηλικία, ιστορικό αλλεργιών, ιατρικό ιστορικό ασθενειών ή εγχειρήσεων και φαρμακευτική αγωγή που πιθανόν να συσχετίζονται με τα συμπτώματα.

•    Ενημερώνεται από την εφαρμογή για το πιθανό πρόβλημα υγείας και αν τα συμπτώματά του είναι πράγματι ανησυχητικά και ενδείκνυται να μιλήσει με γιατρό εκείνη τη στιγμή ή αργότερα.

•    Η εφαρμογή μπορεί να τον συνδέσει, ώστε να μιλήσει άμεσα με τους γιατρούς της Γραμμής Υγείας 1010, τηλεφωνικά ή μέσω chat.

•    Ο πελάτης, εφ’ όσον έχει τον δικό του μοναδικό κωδικό, μπορεί να δημιουργήσει και να κρατήσει απόρρητο το προσωπικό ιατρικό ιστορικό του.

•    Η εφαρμογή μοιράζεται το ιστορικό με τον γιατρό της Γραμμής Υγείας 1010 ή του chat, μόνον εφ’ όσον ο ασφαλισμένος το επιθυμεί.

Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ