A- A+
Νέα ανατροπή με τις τιμές ρεύματος τον Απρίλιο - Ποιοι είναι οι πιο φθηνοί πάροχοι

Μειωμένα θα είναι τα τιμολόγια του Απριλίου για την ηλεκτρική ενέργεια, το κόστος της οποίας επιστρέφει με τον τρόπο αυτό στα προ της ενεργειακής κρίσης επίπεδα.

Η πλειονότητα των παρόχων προχώρησε σε μειώσεις στο κόστος της κιλοβατώρας σε σύγκριση με τον Μάρτιο, με τις τιμές πλέον να ξεκινούν από τα 0,104 ευρώ.

Πάντως, δεν είναι σίγουρο αν αυτό το μήνα θα δοθούν κρατικές επιδοτήσεις, όπως είπε σε δημόσια δήλωσή του ο αρμόδιος υπουργός.

Δείτε τις τιμές του Απριλίου: Οικιακά Τιμολόγια - Επαγγελματικά Τιμολόγια

Πώς κερδίζετε

Μετά τις αλλαγές στα τιμολόγια του Απριλίου, άλλαξε η κατάταξη με τους φθηνότερους παρόχους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι καταναλωτές με προγράμματα κυμαινόμενου τιμολογίου έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος για την ηλεκτροδότηση του ακινήτου τους.

Αλλάζοντας πάροχο μπορούν να πετύχουν σημαντική εξοικονόμηση, η οποία φτάνει ακόμη και το 50%, ανάλογα με το πακέτο που έχουν σήμερα.

Η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι πανεύκολη. Γίνεται online μέσω της υπηρεσίας allazorevma.

Τα νέα τιμολόγια

Στους ακόλουθους πίνακες παρουσιάζονται οι τιμές ανά κιλοβατώρα σε όλα τα διαθέσιμα προγράμματα της αγοράς, ταξινομημένα από το φθηνότερο στο ακριβότερο.

Αν θέλετε να αλλάξετε πάροχο κάντε κλικ στην επιλογή «Online Αίτηση» δίπλα από το πακέτο που σας ενδιαφέρει, καταχωρήστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα εμφανιστεί και χωρίς να ...βγείτε από το σπίτι σας ολοκληρώστε τη διαδικασία.

Αναλυτικότερα, οι τιμές που θα ισχύουν από τον Απρίλιο είναι οι εξής:

Οικιακά Τιμολόγια

ADVERTISEMENT

Επαγγελματικά Τιμολόγια