A- A+
Online μεταφορά υπολοίπου από άλλες τράπεζες σε πιστωτικές κάρτες της Εθνικής με σταθερό επιτόκιο 9,9%

Πρόσκληση στους πελάτες της να μεταφέρουν τυχόν υπόλοιπα από πιστωτικές κάρτες άλλων τραπεζών, στα δικά της προϊόντα απευθύνει η Εθνική Τράπεζα.

Συγκεκριμένα τους δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρουν στις πιστωτικές τους κάρτες στην Εθνική τις οφειλές που έχουν δημιουργήσει σε άλλες τράπεζες.

Μάλιστα, η διαδικασία της μεταφοράς γίνεται αποκλειστικά online μέσω του e-banking της, χωρίς την αναγκαιότητα επίσκεψης σε κατάστημα.

Προνομιακό επιτόκιο

Τα χρεωστικά υπόλοιπα που μεταφέρονται στην Εθνική τράπεζα θα αποπληρώνονται με σταθερό επιτόκιο 9,9% μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους.

Πρόκειται για σημαντικά χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα επιτόκια που ισχύουν σήμερα στην αγορά των πιστωτικών καρτών και κινούνται στις περισσότερες περιπτώσεις πάνω από το 16%.

Με τον τρόπο αυτό λοιπόν εξοικονομείτε χρήματα από τους λιγότερους τόκους που καταβάλλετε στην Εθνική Τράπεζα.

Σημειώνεται ότι η μεταφορά μπορεί να γίνει είτε σε υφιστάμενη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας ή σε νέα που θα εκδώσετε μέσω των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών.

ADVERTISEMENT

Η διαδικασία της μεταφοράς

Για να μεταφέρετε τα υπόλοιπά σας στην Εθνική Τράπεζα θα πρέπει να ακολουθήσετε τα 4 ακόλουθα βήματα:

1. Είσοδο στο e-banking

Πραγματοποιείτε είσοδο στο Internet Banking ("Είσοδος για Ιδιώτες") και μεταβαίνετε στο μενού «ΚΑΡΤΕΣ».

2. Μεταφορά τώρα

Επιλέγετε «Μεταφορά Τώρα» μέσω του banner που εμφανίζεται στα στοιχεία της κάρτας σας

3. Καταχώρηση αίτησης

Επιβεβαιώνετε τα βασικά στοιχεία της αίτησης, επισυνάπτετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποδέχεστε τους όρους και καταχωρείτε την αίτηση.

4. Αξιολόγηση αίτησης

Η διαδικασία ολοκληρώνεται. Η αίτησή σας αξιολογείται άμεσα από την τράπεζα και με την έγκρισή της το αίτημα ολοκληρώνεται.