A- A+
Κλείστε τη χριστουγεννιάτικη εκδρομή σας και κερδίστε ως 20% στην κάρτα - Νέες προσφορές

Κρατήσεις ξεοδοχείων με ενισχυμένη επιβράβευση στην κάρτα τους μπορούν να πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα οι πελάτες δύο τραπεζών.

Οι νέες προσφορές που ενεργοποιήθηκαν αφορούν και την περίοδο των εορτών. Οπότε σας δίνεται η δυνατότητα να μειώσετε σημαντικά το κόστος της απόδρασής σας.

Συγκεκριμένα, παίρνετε πίσω στην κάρτα σας έως και το 20% της αξίας της κράτησής σας, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να δαπανήσετε σε αγορές σε συτνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης.

Για παράδειγμα αν πληρώσετε 500 ευρώ παίρνετε πίσω 100 ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή για να γεμίσετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας.

Οι 2 νέες προσφορές

Αυτήν την στιγμή δύο τράπεζες προσφέρουν μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης των καρτών τους ενισχυμένη ανταμοιβή για κρατήσεις ξενοδοχείων.

Πρόκειται για τις εξής:

Yellow - Τράπεζα Πειραιώς

Προσφέρει επιβράβευση 20% για κρατήσεις ξενοδοχείων που θα γίνουν το διάστημα από 1 έως 28 Δεκεμβρίου στο Ekdromi.gr.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα και αυτόματα θα κερδίσετε 100 yellows ανά 1 ευρώ.

Επιπλέον, ορισμένα ξενοδοχεία σας κάνουν δώρο μία διανυκτέρευση κατόπιν διαθεσιμότητας.

Η κράτηση μπορεί να γίνει για όποιο διάστημα θέλετε έως και τις 31/12/2024.



ADVERTISEMENT

Eurobank - €πιστροφή

Προσφέρει 10% επιβράβευση σε ευρώ €πιστροφή για κρατήσεις ξενοδοχείων που θα γίνουν στο Xenodoxeio.gr.

Η προσφορά ισχύει από 01.12.2023 έως και 15.12.2023 με οποιαδήποτε κάρτα της Eurobank, χρεωστική ή πιστωτική, συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Δεν υπάρχει περιορισμός ως το χρόνο του ταξιδιού σας.