A- A+
Επιβράβευση στις αγορές πετρελαίου θέρμανσης με κάρτα - Όφελος ως 6% - Οι προσφορές ανά τράπεζα

Στην ενεργοποίηση προσφορών ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορά πετρελαίου θέρμανσης με κάρτα έχουν ενεργοποιήσει πλέον όλες οι τράπεζες.

Οι καταναλωτές που σκοπεύουν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης τις επόμενες ημέρες καλό θα ήταν πριν την παραγγελία τους να ελέγξουν την προσφορά που έχει ενεργοποιήσει η τράπεζα συνεργασίας τους.

Πώς κερδίζετε

Κι αυτό διότι αν επιλέξουν συνεργαζόμενο πρατήριο θα κερδίσουν έως και το 6% της αξίας της συναλλαγής τους, το οποίο θα μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώσουν σε οποιοδήποτε συνεργάτη της τράπεζάς τους.

Επιπλέον, αν χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Για παράδειγμα, με παραγγελία αξίας 1.000 ευρώ κερδίζετε πόντους που αντιστοιχούν σε δωρεάν ή με έκπτωση αγορές ύψους 60 ευρώ.

Έτσι, μετά την πληρωμή σας για το πετρέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόντους που κερδίσατε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, σε πρατήριο καυσίμων ή σε άλλες επιχειρήσεις του δικτύου των συνεργαζόμενων καταστημάτων του προγράμματος επιβράβευσης.

ADVERTISEMENT

Όλες οι προσφορές

Αυτή τη στιγμή όλες οι τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορά πετρελαίου θέρμανσης με κάρτα.

Πρόκειται για τις εξής:

Alpha Bonus

Για παραγγελίες αξίας 500 ευρώ και άνω προσφέρει πέραν της μόνιμης επιβράβευσης (4 ή 8 πόντους ανά 1 ευρώ ανάλογα με τον τύπο της κάρτας), δώρο επιπλέον 10.000 πόντους.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές αξίας 20 ευρώ σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.

Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες τηλεφωνικά στο 18199 και 2106887555 για Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καστοριά και Λάρισα ή εάν απευθυνθείτε στα επιλεγμένα πρατήρια bp.

Για παράδειγμα με παραγγελία 600 ευρώ και πληρωμή με απλή Bonus κάρτα θα κερδίσετε:

- 2.400 πόντους από τη μόνιμη επιβράβευση

- 10.000 πόντους από την προσφορά

Το όφελός σας δηλαδή θα ανέλθει σε 12.400 πόντους που αντιστοιχούν σε δωρεάν ή με έκπτωση αγορές ύψους 24,8 ευρώ.

ADVERTISEMENT

Eurobank - €πιστροφή

Προσφέρει επιβράβευση 3% για παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή στα πρατήρια ελίν.

Για να εξασφαλίσετε αυτό το ποσοστό επιβράβευσης θα πρέπει:

- Η παραγγελία σας να γίνει τηλεφωνικά στα 2106241600 και 801 11 802 11

- Η αγορά πετρελαίου θέρμανσης να είναι τουλάχιστον 400 λίτρα

- Η παράδοση να γίνει εντός Αττικής

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις το ποσοστό επιβράβευσης διαμορφώνεται σε 1% επί της αξίας της πληρωμής σας.

ADVERTISEMENT

Εθνική - go4more

Οι κάτοχοι καρτών της τράπεζας θα έχουν ενισχυμένη επιβράβευση για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια AVIN.

Συγκεκριμένα, θα κερδίζουν:

- 6% της αξίας των συναλλαγών με χρήση πιστωτικής κάρτας (25 πόντοι ανά 1 ευρώ)

- 3% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (12 πόντοι ανά 1 ευρώ)
 
Η προσφορά ισχύει από 15/10 έως και 30/11 για συναλλαγές από 300 ευρώ και άνω.

Για αγορές μικρότερης αξίας ισχύει επιβράβευση 2% (8 πόντοι ανά 1 ευρώ) με πιστωτική κάρτα και 1% (4 πόντοι ανά 1 ευρώ) με χρεωστική κάρτα.

ADVERTISEMENT

Τράπεζα Πειραιώς - yellow

Οι κάτοχοι καρτών της τράπεζας επιλέγοντας ένα πρατήριο Shell μπορούν να πάρουν πίσω υπό τη μορφή επιβράβευσης, έως και το 6% της αξίας της συναλλαγής τους.

Συγκεκριμένα:

- Με χρήση πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας θα κερδίζουν 30 yellows ανά 1 ευρώ αγορών, που αντιστοιχούν στο 6% της πληρωμής τους

- Με χρήση χρεωστικής κάρτας θα κερδίζουν 10 yellows ανά 1 ευρώ αγορών, που αντιστοιχούν στο 2% της αξίας της συναλλαγής.

Η προσφορά ισχύει για αγορές έως και το τέλος Νοεμβρίου, αξίας 500 ευρώ και άνω. Για μικρότερες αγορές ισχύει επιβράβευση 2% με πιστωτικές / προπληρωμένες κάρτες και 1% με χρεωστικές.