A- A+
Έπεσαν κι άλλο οι τιμές στο ρεύμα - Μειώστε το λογαριασμό σας ακόμη και στο μισό

Χαμηλότερες τιμές στο ρεύμα για όλο το Δεκέμβριο προσφέρουν αρκετοί πάροχοι ενέργειας, σύμφωνα με τους νέους τιμοκαταλόγους που έδωσαν στη δημοσιότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελικό κόστος ανά κιλοβατώρα για τον καταναλωτή ξεκινά από μόλις 0,065 ευρώ, κι αυτό χωρίς να συνυπολογίζεται η κρατική επιδότηση που θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Ενέργειας.

Οι τιμές που ανακοίνωσαν οι πάροχοι θα ισχύουν για όλο το Δεκέμβριο, ενώ στα νέα συμβόλαια δεν υπάρχει δέσμευση ελάχιστης παραμονής.

Αυτό σημαίνει ότι όταν ξεκινήσει ο νέος τρόπος τιμολόγησης στην αγορά ενέργειας από τον ερχόμενο Ιανουάριο, όλοι οι καταναλωτές θα μπορούν αζημίως να αλλάξουν εταιρεία, επιλέγοντας τη φθηνότερη.

Πώς μειώνετε το λογαριασμό

Πλέον η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι εξαιρετικά εύκολη και μπορεί να ολοκληρωθεί online σε ελάχιστα λεπτά όπου κι αν βρίσκεστε.

Αλλάζοντας πάροχο το όφελός σας στο μηνιαίο λογαριασμό μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 50%.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ελέγξετε σε ποια τιμή πληρώνετε αυτήν τη στιγμή την κιλοβατώρα και να τη συγκρίνετε με τους νέους τιμοκαταλόγους των παρόχων.

Εϊναι πολύ πιθανό η εταιρεία στην οποία βρίσκεστε να έχει δημιουργήσει νέα πιο οικονομικά προγράμματα, στα οποία όμως για να μεταβείτε, θα πρέπει να υποβάλλετε το σχετικό αίτημα.

Εναλλακτικά έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε πάροχο, επιλέγοντας ένα πιο φθηνό.

ADVERTISEMENT

Όλες οι τιμές

Η αλλαγή παρόχου ή και προγράμματος είναι πολύ απλή μέσω της υπηρεσίας allazorevma.

Στους ακόλουθους πίνακες βλέπετε τις τιμές που θα ισχύουν για όλο το Δεκέμβριο.

Κάνοντας κλικ στο «Online αίτηση», δίπλα από το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, εμφανίζεται στην οθόνη σας μία φόρμα για τη συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Άμεσα λαμβάνετε e-mail με τα δικαιολογητικά που πρέπει να στείλετε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και σε λίγες ημέρες θα έχετε μεταφερθεί χωρίς να το καταλάβετε στο νέο σας πάροχο.

Αναλυτικότερες, οι τιμές για το Δεκέμβριο του 2023 θα είναι οι εξής:

Τιμές προ κρατικής επιδότησης και μετά την έκπτωση συνέπειας, όπου αυτή προβλέπεται