A- A+
Με δώρο 50% επιπλέον Bonus πόντους η online προθεσμιακή κατάθεση της Alpha Bank

Επιπλέον Bonus πόντους θα κερδίζουν οι πελάτες της Alpha Bank που θα ανοίξουν νέα προθεσμιακή κατάθεση μέσω του e-banking τους αυτές τις ημέρες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης στις 31/10, η τράπεζα τους επιβραβεύει με 50% επιπλέον Bonus πόντους για κάθε "Alpha online Προθεσμιακή με Bonus" που θα ανοίξει από τη Δευτέρα 30/10 έως την Παρασκευή 3/11.

Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Το προϊόν διατίθεται αποκλειστικά μέσω του e-banking της τράπεζας για ποσά από 10.000 έως 300.000 ευρώ και για διάρκεια 3, 6 και 12 μηνών.

Ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης και τη διάρκεια τα επιτόκια διαμορφώνονται μεταξύ 0,70% και 1,30%.

Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε μήνα, ανεξάρτητα από την διάρκεια που θα επιλεγεί.

Επίσης σε μηνιαία βάση καταβάλλονται και οι Bonus πόντοι, ο αριθμός των οποίων μέσω της προσφοράς που τρέχει αυτήν την εβδομάδα κυμαίνεται από 7.650 έως 376.200.

Αυτό σημαίνει ότι η ελάχιστη ανταμοιβή μέσω των αγορών σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος μπορεί να φτάσει έως τα 752.4 ευρώ, ενισχύοντας το συνολικό σας κέρδος.

Αναλυτικότερα:

κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

ADVERTISEMENT

Πώς αυξάνεται το κέρδος

Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσετε 100.000 ευρώ στη 12μηνη έκδοση του προϊόντος θα κερδίσετε:

  • 1105 ευρώ τόκους μετά από το φόρο
  • 376.200 bonus πόντους που αντιστοιχούν σε εκπτώσεις ή δωρεάν αγορές 752.4 ευρώ


Έτσι, το συνολικό καθαρό σας κέρδος διαμορφώνεται κατ΄ ελάχιστον σε 1.857,4 ευρώ. Με την επιβράβευση δηλαδή, η απόδοσή σας αυξάνεται κατά περίπου 70%.

Το ονομαστικό επιτόκιο της προθεσμιακής κατάθεσης αυξάνεται με αυτόν τον τρόπο σε επίπεδα υψηλότερα του 2%.

Σημειώνεται ότι στα αποτελέσματα του εργαλείου σύγκρισης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline, στη στήλη «Συνολικό Κέρδος», υπολογίζεται το τελικό όφελος, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τους καθαρούς τόκους που θα κερδίσετε, όσο και την επιβράβευση σε είδος, εφόσον υπάρχει.

Έτσι, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τις προθεσμιακές καταθέσεις με επιβράβευση με όλες τις υπόλοιπες, προκειμένου να αποφασίσετε τι πραγματικά σας συμφέρει.