A- A+
Με δώρα τα νέα στεγαστικά δάνεια της Alpha Bank για αιτήσεις ως 31/5 - Όλο το πακέτο επιβράβευσης

Δωρεάν αγορές οικιακών συσκευών και ψώνια σε επιλεγμένες επιχειρήσεις από πληθώρα κλάδων, προσφέρει η Alpha Bank σε όσους κάνουν αίτηση για νέο στεγαστικό δάνειο τις επόμενες εβδομάδες.

Πρόκειται για ένα έξτρα κίνητρο που δίνει η τράπεζα προκειμένου να την επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι για στεγαστικό δάνειο, μιας και στα επιτόκια οι διαφορές μεταξύ των προγραμμάτων των τραπεζών είναι μικρές έως οριακές.

Τι δίνει η Alpha Bank

Στο πλαίσιο της νέας προσφοράς, για κάθε νέα αίτηση στεγαστικού δανείου που θα υποβληθεί έως και 31.05.2022, ο πελάτης θα πάρει δώρο αξίας 100 ευρώ από τον Κωτσόβολο για τις πρώτες αγορές του σπιτιού του.

Η δωροεπιταγή ισχύει για την απόκτηση λευκών συσκευών, κλιματιστικών, μικροσυσκευών και τηλεοράσεων σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος, τηλεφωνικά ή online.

Μπορεί να εξαργυρωθεί εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αποστολής του σχετικού sms.

ADVERTISEMENT

Τα μόνιμα δώρα

Από εκεί και πέρα, η Alpha Bank παρέχει σε όσους πάρουν στεγαστικό δάνειο, σε μόνιμη βάση τα εξής:

  • Δωρεάν ασφάλιση

Ισχύει για για κάθε παιδί μέσω του προγράμματος «Alpha Υγεία για Όλους Classic για παιδιά», σε συνεργασία με τη Generali.

Μπορείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου σας να καλύψετε ιατρικές ανάγκες των παιδιών σας έως την ηλικία των 16 ετών σε πρόληψη και διάγνωση στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα της Βιοϊατρικής.


  • Bonus Επιβράβευση

Λαμβάνετε δώρο καλωσορίσματος 20.000 Bonus πόντων, που αντιστοιχούν τουλάχιστον σε 40 ευρώ αγορών και μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα έκδοσης της πιστωτικής κάρτας «Χρυσή Alpha Bank Bonus Visa» με προνομιακή αναλογία συλλογής πόντων, διπλάσια από την βασική του Προγράμματος.

Η κάρτα χορηγείται με προνομιακή τιμολόγηση και με χαμηλό επιτόκιο και χωρίς ετήσια συνδρομή.