A- A+
Με 5% επιβράβευση οι αγορές στον όμιλο ZARA με την Affinity Μastercard έως το τέλος Οκτωβρίου

Τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη φθινοπωρινή τους εμφάνιση με ενισχυμένη επιβράβευση στα καταστήματα του ομίλου ZARΑ έχουν ως το τέλος Οκτωβρίου οι κάτοχοι της κάρτας Affinity Mastercard®.

Συγκεκριμένα, το διάστημα από από 16.10.2023 έως και 31.10.2023 όλες οι αγορές τόσο στα φυσικά, όσο και στα online καταστήματα του ομίλου ZARA, θα αποφέρουν κέρδος 5% σε Affinity euros.

Ποια καταστήματα αφορά

Αναλυτικότερα, η προσφορά ισχύει για τα καταστήματα:

  • ZARA
  • ZARA Home
  • Bershka
  • Massimo Dutti
  • Pull & Bear
  • Stradivarius
  • Oysho

Παράλληλα, κάθε μέρα μια τυχερή συναλλαγή κερδίζει επιπλέον 150 Affinity euros, κατόπιν κλήρωσης.

Σημειώνεται ότι τα Affinity euros που κερδίζετε μπορούν να εξαργυρωθούν σε αγορές σε οποιοδήποτε κατάστημα του ομίλου ZARA, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Κάθε Affinity euro αντιστοιχεί σε 1 ευρώ. Η εξαργύρωση μέρους ή του συνόλου των Affinity euros που έχετε συγκεντρώσει, γίνεται με την ενημέρωση στο ταμείο του καταστήματος.

ADVERTISEMENT

Το πρόγραμμα επιβράβευσης

Σημειώνεται ότι το μόνιμο ποσοστό επιβράβευσης για αγορές στα καταστήματα του ομίλου ZARA ανέρχεται σε 2%.

Το ίδιο όφελος έχετε και σε οποιαδήποτε άλλη αγορά πραγματοποιήσετε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα για έως και τρεις άτοκες δόσεις, για αγορές στα φυσικά καταστήματα του Ομίλου ZARA, με αγορές άνω των 90 ευρώ.

Η δυνατότητα παρέχεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 213 0095700 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00) ή στέλνοντας email με τα στοιχεία της συναλλαγής στο CustomerService@alpha.gr.

Εξάλλου, οι νέοι κάτοχοι της κάρτας κερδίζουν δώρο 30 επιπλέον Affinity euros με την πρώτη τους αγορά στα καταστήματα του ομίλου, αρκεί να ανέλθει σε 30 ευρώ και να γίνει σε διάστημα δύο μηνών από την έκδοσή της.