A- A+
Οι 5 νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης ως 20%, πληρώνοντας με κάρτες Eurobank

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τους κατόχους των καρτών της ενεργοποίησε η Eurobank, με το κέρδος ανά συναλλαγή να φτάνει έως και το 20%.

Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες της τράπεζας κερδίζουν περισσότερα ευρώ €πιστροφή ανά συναλλαγή, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώσουν σε νέες αγορές.

Οι επιλογές εξαργύρωσης είναι πολλές, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να επιλέξει μία συναλλαγή που ούτως ή αλλιώς θα έκανε.

Κερδίζει με τον τρόπο αυτό έκπτωση ή δεν πληρώνει τίποτα. Ως εκ τούτου, πρόκειται για πραγματικό χρήμα.

Οι νέες προσφορές

Αναλυτικότερα, οι προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης που έχει ενεργοποιήσει η Eurobank, στο πλαίσιο του προγράμματος €πιστροφή, είναι οι εξής:

ΠΛΑΙΣΙΟ

Αποκτήστε οικιακές συσκευές συνολικής αξίας από 199 ευρώ και πάνω στο Πλαίσιο και κερδίστε 20% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για αγορές από 15.10.2023 έως και 30.10.2023 από τα καταστήματα Πλαίσιο, online από το plaisio.gr και τηλεφωνικά στο 800 111 2345.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.


Hondos Center

Κερδίστε 10% €πιστροφή στις φθινοπωρινές αγορές σας από τα πολυκαταστήματα Hondos Center και online από το hondoscenter.com.

Αρκεί να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή το διάστημα από 16.10.2023 έως και 29.10.2023.

Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο αγορών για να κερδίσετε το αυξημένο ποσοστό επιβράβευσης.

Από την άλλη, στις αγορές σας με χρεωστική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα κερδίζετε 1% €πιστροφή.


24home.gr

Αγοράστε είδη για το σπίτι σας από το 24home.gr και κερδίστε 15% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει από 16.10.2023 έως και 22.10.2023 για αγορές online από το 24home.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Κάντε τις αγορές σας εδώ


ADVERTISEMENT


Xenodoxeio.gr

Κλείστε τη διαμονή για τις φθινοπωρινές αποδράσεις σας σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία του Xenodoxeio.gr και κερδίστε 10% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει από 13.10.2023 έως και 22.10.2023 για κρατήσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία από το Xenodoxeio.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Δείτε τα ξενοδοχεία της προσφοράς


Οίκος Εφραίμογλου

Αγοράστε χειροποίητα χαλιά συνολικής αξίας από 1.000 ευρώ και πάνω στον Οίκο Εφραίμογλου και κερδίστε 10% €πιστροφή.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Η προσφορά ισχύει από 11.10.2023 έως και 11.11.2023 για τις αγορές σας από τα καταστήματα του Οίκου Εφραίμογλου ή online από το efremoglou.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.