A- A+
Κουπόνια 200 ευρώ για πτήσεις της AEGEAN μοιράζει η Alpha Bank - Ποιοι κερδίζουν

Ένα νέο διαγωνισμό που θα μοιράσει κουπόνια αξίας 200 ευρώ, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν για πτήσεις της AEGEAN διοργανώνει η Alpha Bank.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι υφιστάμενοι πελάτες της τράπεζας, που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της.

Συνολικά θα κληρωθούν 60 ψηφιακά κουπόνια αξίας 200 ευρώ για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων, απλών ή με επιστροφή, σε πτήσεις εσωτερικού ή εξωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Τι πρέπει να κάνετε

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking από το κινητό σας με το myAlpha Mobile ή από τον υπολογιστή σας με το myAlpha Web και να συνδεθείτε στην υπηρεσία από 15.03.2024 έως 13.05.2024.

Μόλις συνδεθείτε για 1η φορά στο e-Banking, εξασφαλίζετε αυτόματα τη συμμετοχή σας για 1 από 60 ηλεκτρονικά κουπόνια, που θα κληρωθούν τον Μάιο.

Συγκεκριμένα, οι κληρώσεις θα γίνουν στις 20.05.2024. Κάθε κλήρωση θα αντιστοιχεί σε 1 ημέρα του διαγωνισμού και θα συμμετέχουν σε αυτήν όσοι και όσες έκαναν εγγραφή και σύνδεση στο e-Banking εκείνη την ημέρα.

ADVERTISEMENT

Πτήσεις έως 31/3/2025

Μετά τις κληρώσεις και εφόσον έχετε κερδίσει το κουπόνι, θα λάβετε τηλεφώνημα για την ενημέρωσηή σας.

Εφόσον αποδεχτείτε το δώρο, θα σας αποσταλεί μήνυμα SMS με τον μοναδικό κωδικό του κουπονιού, ώστε να τον εφαρμόσετε στην ιστοσελίδα της AEGEAN όταν θα κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει έως και τις 31.12.2024 για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 31.03.2025.

Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί τμηματικά για μία ή για περισσότερες κρατήσεις, ενώ η έκπτωση εφαρμόζεται στο ναύλο και όχι στη συνολική αξία του εισιτηρίου που περιλαμβάνει και τους φόρους.