A- A+
Κινητά iPhone, τηλεοράσεις και Smart home LED lamps κληρώνει για τους πελάτες της η Attica Bank

Ένα νέο διαγωνισμό για τους πελάτες της τρέχει από την περασμένη Δευτέρα η Attica Bank, κληρώνοντας πλούσια δώρα τεχνολογίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν όλοι οι κάτοχοι καρτών της Attica Bank που θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές, κάνοντας χρήση του ψηφιακού τους πορτοφολιού.

Θα πρέπει δηλαδή να έχουν ψηφιοποιήσει την κάρτα τους και να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο για τις πληρωμές που θα πραγματοποιήσουν.

Οι όροι του διαγωνισμού

Συμμετοχές για την κλήρωση μπορούν να συγκεντρώνουν οι πελάτες της τράπεζας το διάστημα από τις 18 Μαρτίου και έως τις 19 Απριλίου 2024.

Για κάθε ημέρα που κάνετε συναλλαγές συνολικής αξίας από 20 ευρώ και πάνω, με τη χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα σας, κερδίζετε μία συμμετοχή.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 270 τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίσουν:

- Κινητά τηλέφωνα Apple IPhone 15 Pro

- Τηλεόραση LG 65’’

- Smart home LED lamps

Αναλυτικότερα, ο 1ος νικητής θα κερδίσει μία τηλεόραση LG 65”, οι 3 επόμενοι θα κερδίσουν ο καθένας από ένα Apple IPhone 15 Pro και οι επόμενοι 266 από 3 Smart Home Led Lamp.

ADVERTISEMENT

Η ψηφιοποίηση των καρτών

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι πελάτες της Attica Bank μπορούν να εντάξουν στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού τους τις κάρτες τους.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσω του Apple Pay, του Google Pay και του Garmin Pay για συσκευές με σύστημα IOS, Android και Garmin αντίστοιχα.

Με τον τρόπο αυτό όλες οι συναλλαγές σε POS μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά με χρήση του κινητού τηλεφώνου ή του έξυπνου ρολογιού, χωρίς την ανάγκη χρήση της φυσικής κάρτας.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που χρησιμοποιείται iPhone, δεν είναι απαραίτητη η χρήση PIN ούτε για συναλλαγές αξίας μεγαλύτερης των 50 ευρώ.