A- A+
Eurobank: Πάρτε σε 5 λεπτά το νέο green δάνειο για αγορές συσκευών υψηλής ενεργειακής απόδοσης

Ένα νέο πράσινο δάνειο για τη χρηματοδότηση αγορών σε λευκές οικιακές συσκευές διαθέτει η Eurobank μέσω του e-banking για όλους τους πελάτες της.

Ο λόγος γίνεται για το Green Fast Loan, που αποτελεί ένα καταναλωτικό δάνειο για την αγορά «πράσινων» λευκών οικιακών συσκευών, συσκευών κλιματισμού - θέρμανσης και ευέλικτων οικολογικών μέσων μετακίνησης.

Το δάνειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωσης συσκευών που βρίσκεται σε εξέλιξη, για την κάλυψη της ίδιας συμμετοχής του δικαιούχου της επιδότησης.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου δανείου Green Fast Loan είναι τα εξής:

  • Το ποσό της χρηματοδότησης κυμαίνεται μεταξύ 300 και 5.000 ευρώ
  • Η διάρκειά του κυμαίνεται μεταξύ 6 – 60 μήνες ανάλογα με το ποσό του δανείου
  • Τα έξοδα δανείου είναι μηδενικά για όλες τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 30.09.2022

Επιτόκιο

Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο και ανέρχεται σε 11,90% αν χρησιμοποιήσετε το 80% του δανείου για την αγορά πράσινων ηλεκτρικών συσκευών ή για την εξοικονόμηση ενέργειας στις μετακινήσεις σας.

Ειδικότερα, πρόκειται για αγορές:

- Λευκών οικιακών συσκευών: κουζίνες, φούρνοι, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, καταψύκτες.

- Συσκευών κλιματισμού & θέρμανσης: κλιματιστικά, θερμοπομποί.

- Μέσων οικολογικών μετακινήσεων: ηλεκτρικό πατίνι, ποδήλατο, σκούτερ.

Σε διαφορετική περίπτωση το επιτόκιο διαμορφώνεται σε 14,90%.

Online αίτηση και εκταμίευση

Βασική καινοτομία του Green Fast Loan είναι η πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία χορήγησής του, με δυνατότητα ολοκλήρωσης της εντός πέντε (5) λεπτών, από την άνεση του χώρου των πελατών μέσω κινητού ή/και υπολογιστή, 24Χ7.

Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να ολοκληρώσουν την αίτηση Green Fast Loan σε 3 απλά βήματα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή και από την άνεση του δικού τους χώρου.

Ο πελάτης ενημερώνεται μέσω SMS / email σε όλα τα στάδια της αίτησης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του παραστατικού αγοράς μέσω email μετά την εκταμίευση.