A- A+
Eurobank: Χαρίζει ως 1.000 ευρώ σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους - Τι πρέπει να κάνουν

Την ευκαιρία να κερδίσουν έως και 1.000 ευρώ σε βάθος 12 μηνών, έχουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι που θα μεταφέρουν τον καταθετικό τους λογαριασμό στη Eurobank.

Η τράπεζα ενεργοποίησε μία νέα προσφορά για τις δύο συγκεκριμένες κατηγορίες πελατών, οι οποίοι έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν κατά το δοκούν πού θα καταβάλλεται ο μισθός και η σύνταξή τους αντίστοιχα.

Κι αυτό διότι το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία επιτρέπουν την επιλογή τράπεζας, χωρίς προϋποθέσεις, ενώ η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, καθώς αρκεί μία απλή αίτηση.

ADVERTISEMENT

Το δώρο της Eurobank

Όσοι λοπόν υποβάλλουν στην Eurobank έως και τις 28 Ιουνίου αίτημα για τη μεταφορά του λογαριασμού μισθοδοσίας / σύνταξης από άλλη τράπεζα, θα βγουν κερδισμένοι για έναν ολόκληρο χρόνο.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα θα τους επιστρέφει σε αυτό το διάστημα, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή, το 4% των αγορών που θα κάνουν με τη χρεωστική τους κάρτα στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

- Σκλαβενίτης

- μασούτης

- Χαλκιαδάκης

- Πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ

Το ενισχυμένο ποσοστό επιβράβευσης θα ισχύει για 12 μήνες από την ημέρα μεταφοράς της μισθοδοσίας ή της σύνταξης στη Eurobank.

Πρόκειται για δαπάνες που ούτως ή αλλιώς κάνει ένας δημόσιος υπάλληλος ή ένας συνταξιούχος. Άρα είναι βέβαιο ότι θα βγει κερδισμένος.

ADVERTISEMENT

Πόσο κερδίζετε

Από εκεί και πέρα, όσο περισσότερες οι αγορές που θα πραγματοποιήσει στις προαναφερθείσες επιχειρήσεις, τόσο μεγαλύτερο το όφελός του.

Για παράδειγμα, αν κάνει αγορές αξίας 10.000 ευρώ θα κερδίσει 400 ευρώ, αν ανέλθουν σε 20.000 ευρώ το όφελος θα διαμορφωθεί σε 800 ευρώ κοκ.

Η επιβράβευση αποδίδεται σε ευρώ €πιστροφή, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Αποτελούν δηλαδή πραγματικό χρήμα, μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές που ούτως ή αλλιώς πραγματοποιεί ένα νοικοκυριό.

Δεν υπάρχει ανώτατο όριο στα ευρώ €πιστροφή που μπορείτε να συγκεντρώσετε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μίας χρονιάς, το ύψος της εξαργύρωσης μπορεί να φτάσει έως και τα 1.000 ευρώ.

ADVERTISEMENT

Πώς γίνεται η μεταφορά

Η διαδικασία μεταφοράς του λογαριασμού σας στη Eurobank είναι η εξής:

Δημόσιοι υπάλληλοι

Δηλώστε στην αρμόδια διεύθυνση (προσωπικού ή εκκαθάρισης μισθοδοσίας) του φορέα όπου εργάζεστε ότι θέλετε να λαμβάνετε ή να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank.

Θα χρειαστείτε έγγραφο που να αναγράφει τον IBAN του λογαριασμού σας.


Συνταξιούχοι

- Επιλέγετε τον λογαριασμό όπου θέλετε να πιστώνεται η σύνταξή σας, αν είστε ήδη πελάτης ή ανοίγετε λογαριασμό και τον επιλέγετε στη συνέχεια εάν δεν είστε πελάτης της τράπεζας

- Συμπληρώνετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας που αναγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης

- Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας και ολοκληρώνετε την αίτησή σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε online την πορεία της αίτησής σας, ενώ ενημερώνεστε με SMS για το πότε μπήκε η σύνταξη στο λογαριασμό σας.

Εναλλακτικά, πηγαίνετε με ραντεβού σε ένα κατάστημα της τράπεζας ή τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για συνταξιούχους στο 2109555777, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται εκείνη τη στιγμή, ενώ το ταμείο σας ενημερώνεται αυτόματα.